Reklama

Reklama

No Time for Nuts

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2006, 5 min

Obsahy(1)

Scrat pri hľadaní ideálneho miesta pre ukrytie svojho orecha natrafí na stroj času. Keď mu zmizne jeho orech, rozhodne sa ho nasledovať a postupne sa dostáva do rôznych časových období, mimo iného aj do gladiátorskej arény, na ľadovec, do ktorého narazí o chvíľu Titanic, až sa nakoniec dostane do budúcnosti pod obrovský strom plný orechov, kde ho však čaká jedno veľké nepríjemné prekvapenie. (pivo)

(více)

Recenze (197)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nepříliš originální nápad zabalen do příjemného vizuálního hávu s legrační veverkou, která dostává více prostoru, než ve svém kmenovém filmu. Nesmál jsem se, ale ani jsem to nečekal. Ke krátkám Pixar animáků přístupuji spíše s odporem, ale No Time for Nuts patří k těm povedenějším, minimálně není zdlouhavý a nudný. Jak by také mohl být film s takovým názvem zdlouhavý, že :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Cestování v čase je trochu provařené, ale tady to celkem fungovalo v tom, aby se Scrat dostal do dalších pořádných průserů. Možná jsem tohle měl vidět dříve a ještě by mě to dostalo, ale po ostatních krátkých snímcích s veverkou už je to prostě jenom fajn. Nechlámu se u toho, ale potěšilo. Aspoň na moment. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Dobu ledovou považuji za jeden z nejlepších animáků vůbec. Scrat mě nikdy nebavil tolik jako ostatní lidi, ale pořád ještě je to neuvěřitelně nosná postava s obrovským potenciálem, který byl v tomhle kraťasu vytěžen maximálně. Šaškování veverky putující časem je úžasně vtipnou záležitostí, která se tvůrcům nadmíru vyvedla. 90% ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Ta veverka z Ice Age je zase tady. Tentokrát je to snímek nadmíru originální. Ačkoli na to měla jen pár minut, rozesmála mne víckrát než všechny díly Shreka dohromady. Cestování v čase. Velká Francouzská revoluce, dálná budoucnost, doba ledová, starověk, středověk, no prostě super. Jenom se divím proč nezůstala v té době ledové. Měla by se nejlíp. Jinak se hodí k snímku pořekadlo: "Neříkej hop, dokud nepřeskočíš." Pobavil jsem se nadmíru. Rozhodně jeden z nej animáků vůbec. Možno shlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=VpnDAd0fNuk ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No Time for Nuts přináší další zábavný nářez ze sbírky "Scrat's Funny Escapades." Tentokrát se tento malý rošťák vydává "through the time" a dostane tak příležitost pozvednout Artušův meč, navštívit Gladiátorský zápas, nebo třeba přežít náraz Titanicu na ledovec:) Dostal už Chris Wedge za hlasový projev Scrata nějakou cenu? Asi ne, že...:) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama