Reklama

Reklama

Vánoce na zámku

(TV film)
  • USA A Princess for Christmas (více)
všechny plakáty
Trailer

Mladá Jules pracuje ve starožitnictví. Po ztrátě své sestry a švagra převzala poručnictví nad neteří Maddie a synovcem Milem. Nemá to s nimi lehké, děti jsou těžko zvladatelné. Dostane se do zoufalé situace, kdy ji najednou vyhodí z práce a chůva dětí dá výpověď, protože už nedokáže snášet jejich věčné vylomeniny. Když se u ní objeví komorník vévody Edwarda s pozváním, aby s dětmi strávila Vánoce na jeho zámku v Evropě, zpočátku odmítá. Vévoda Edward je dědeček Maddie a Mila a kdysi vydědil svého syna Charlese, protože se oženil s obyčejnou dívkou – sestrou Jules. Pro dobro dětí se Jules rozhodne pozvání přijmout, protože se dozví, že vévoda je nemocný. Když přijedou do Castlebury Hall, vévoda se těší dobrému zdraví a Jules se seznámí s Ashtonem, druhým vévodovým synem. Možná, že všichni zde na Vánoce najdou své štěstí. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak som si povedal, že si tento rok pozriem jedno americké televízne nízkorozpočtové peklo. Sľub som si splnil a mám to za sebou. Nakoniec to nebolo tak strašné, pretože chápem, čo chceli tvorcovia natočiť a vyčítať im predvídateľnosť, predsudky, neambicióznosť a rozprávkovosť by bolo im vyčítať niečo, o čo sa nesnažili. Že sa dedo polepší, pretože ho hrá Roger Moore? Že to dobre skončí a každú scénu očakávate? Malo by to by snáď pri takomto type filmu inak? V akúkoľvek inú dobu roka je to samozrejme nepozerateľné. Katie McGrath má smolu, že je krížencom Knightleyky a Weiszky, s touto podobou sa nemá šancu presadiť. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Je to kýč? Je. Je plný klišé? Je. Až po střechu. Což mi nebránilo s chutí podlehnout slabosti pro vánoční filmy a užít si klasickou moderní pohádku o chudé dívce, která se náručí prince dočkala. Někdo si kupuje dortíky a věnečky, já si místo nich občas dopřávám sladké filmové zákusky. A tenhle rozhodně nebyl špatný. Svižná, milá, občas zábavná pohodovka. ()

Reklama

DK197 

všechny recenze uživatele

Není to nic, co bychom neviděli stokrát. A občas to s tím kýčem trošku přeháněli. Na druhou stranu to bylo herecky velmi sympatické, místy velmi úsměvné s kapkou dojemnosti. Škoda té rychle vyřešené zápletky se zamračeným dědečkem. Stačí pár slovíček a z dědečka je rázem mílius? Ne že by se to v životě nestávalo, ale chybí tomu originalita. Ale pro ty pozitiva vypsaná výše prostě tři hvězdičky dám. A někdy si to pravděpodobně pustím znovu. :-) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Příjemný vánoční film, který pro mě byl určitě překvapením. Děj byl zasazen do honosného sídla anglické aristokratické rodiny, což z něj dělalo něco trochu jiného než (dnes již mohu říct) klasický americký vánoční romantický film. Určitým klišé samozřejmě neunikl (svou strukturou byl hodně podobný filmu „Princ a já“), přesto byl svůj, příjemný a trošku jiný. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Nechapem, preco sa to vola Blaznive Vianoce a nie Princezna na Vianoce ako v originali, nazov Blaznive Vianoce by sa hodil k nejakej crazy vianocnej komedii, kym toto je romanticky a rodinny film alebo mozno aj film pre deti. Davam take slabsie 3*, beriem do uvahy, ze predsa je to "len" TV film. Taka moderna Popoluska z Buffala, uz chybala len stratena crievicka :-). Velmi neoriginalne a maximalne predvidatelne, ale to caro Vianoc tam je a nechyba ani romanticke snezenie a praskanie ohna v krbe...Vhodne na sviatocne popoludnie. A inak, hlavna hrdinka je velmi pekna, pripomina mi Keiru Knightly a tak trochu aj Lily James. " Nemali by sme smutit za tym, co sme stratili, ale vychutnavat si to nove, co sme nasli". ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama