Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena se během své dovolené v Evropě ocitne v opravdové pohádce poté, co její náhodné setkání s pohledným místním přeroste v něco víc. Všechno se ale zkomplikuje, když zjistí, že onen “místní” je ve skutečnosti princ, který se má stát korunovaným králem, a jehož matka by svému královskému synovi povolila románek s turistkou jen přes vlastní mrtvolu... (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Jistěže na prostoru 80 minut romantického televizního snímku nelze rozehrát kdovíjaké drama s nesmírnou řemeslnou zručností, propracovanou myšlenkou a oslnivými výkony hlavních představitelů, ale přijmete-li jako výchozí fakt, že nic nečekáte a že můžete cynicky komentovat kterékoli laciné zamrkání, věcnou hloupost a oslí můstek, pak si musím položit jednoduchou otázku: Kdo by nechtěl žít ve světě, kde jsou všichni oslniví, milí a šťastní? Pro večer ve dvou po těžkém dni je snímek zkrátka ideální a jinak nic. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

V rámci Hallmark filmů zatím to nejlepší co jsem viděl a v rámci této skupiny bych filmu dal 4. Merritt Patterson je taková lacinější (a ve spoustě věcech hezčí a rozhodně sympatičtější) verze Megan Fox. Jack Donnelly taký jde přežít a i když je jasný jak facka jak film skončí, ta atmosféra tam nějaká je. Rumunská vesnička a hrad jsou pěkné kulisy, i když často fakt velký kýč, zvlášť při pohledu na hrad z dálky, který si užijeme snad 5x úplně stejný, jen v jinou denní dobu. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Prázdniny svobodné ženy v Evropě a její potkání krásného prince. Obdivuji herce , že dokázaly dialogy z červené knihovny zahrát bez mrknutí oka. Třeba oběd krásky s princem: Měla bys víc spoléhat na své pocity, nedělej to. - To není tak lehké, moje kariéra si to žádá,chci ty jistoty a potřebuji ten plat. A rodiče se vzdali spousty věcí, abych se dostala tam, kde jsem. - Nepodceňuj sílu rodičovského obviňování. - Hmm, jo, ale je to I mnou. Jdu po téhle cestě už tak dlouho, že má strach z ní sejít. Prostě je to vhodný film pro ženské publikum na televizi Barandov. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Červená kalpurnská knihovna pro chudší duchem. 1) 32letý Angličan Jack Donnelly (princ Adrien) i Cian Barry (komorník Felix) jsou pěkní kluci. 2) Poničené a neudržované zdi v záběrech z Kalpurnie dávají tušit východoevropskou provenienci. Půlka rumunských jmen na výplatní pásce to pak potvrdí. Sedmihradský Segešvár je pro amerického diváka vskutku jako z pohádky. 3) Veřejná korunovace mi připomněla vítání občánků někde na ONV blahé paměti. ()

Zdenka23 

všechny recenze uživatele

Opravdu "jednoduchá" americká červená knihovna, kde od prvních minut víte o čem to přesně bude a jak to dopadne. Plus jsou velmi pohlední herci a krásné historické prostředí Evropy. Oceňuji i krásnou zimní scénu a hezké kostýmy. Dialogy občas jak z nějaké jednoduché telenovely, ale pokud si chce člověk pustit něco hodně nenáročného, u toho žehlit, proč ne. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama