Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Národ grázlů

  • USA Mission: Impossible - Rogue Nation (více)
Trailer 2
USA / Hongkong / Čína, 2015, 132 min

Státním úředníkům se poněkud zajídají neortodoxní pracovní metody tajné vládní služby IMF (Impossible Mission Force), proto ji rozpustí a jejího šéfa Ethana Hunta chtějí hnát k zodpovědnosti. Mezitím se začíná o slovo hlásit mýtická organizace Syndikát, jejímiž členy jsou zběhlí tajní agenti. Jejím cílem je prostřednictvím řízených teroristických útoků zavést trochu jiný světový pořádek. Ačkoliv Hunt nemá pro akci proti Syndikátu oficiální pověření a pohybuje se v ilegalitě, shromáždí své zkušené parťáky (Simon Pegg, Ving Rhames a Jeremy Renner) a pokusí se tyto profesionální teroristy zastavit. Pomáhá mu i krásná britská agentka Ilsa Faust (Rebecca Fergusson), která má jedinou vadu na kráse – nedá se jí úplně věřit, protože dost možná pracuje pro druhou stranu. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (1 009)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nikdy som nebol na tieto Bondovky, a popravde, jediná seriózna ktorú som vzhľadom k reálnosti priebehu deja, či samotnej akcie dokázal rešpektovať, bol trojdielný príbeh o Bournovi, ktorý mne osobne treťou časťou pripravil totálny orgazmus. Od Tomina, alias sektára zo spolku blízkych priateľov Scientologickej cirkvi, som nič seriózne neočakával. Človek s mojim vnímaním filmovej tvorby musí kadečo "prežuť", aby dokázal takúto originál americkú bagetu skonzumovať, no jedným dychom už len dodám, keď si odmyslím tých 99% nezmyslov, "M.I." je nakoniec veľmi slušnou zábavou, pri ktorej divák absolútne, ale absolútne nemusí používať mozog. Asi preto má tento snímok 80% (bez urážky). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Budu se opakovat, ale i tento díl beru jako pravou britskou bondovku (ostatně vše se točí kolem Londýna a jejich tajné služby, nejen...). Akce, nadsázka, vtip a pohledná Rebecca (když vystupovala z bazénu, ať mi nikdo netvrdí, že nešlo o odkaz na U.Andressovou, co ji pak kopírovala i H.Berryová). Napětí na každém kroku....pominu letadlo, zmínit však musím Vídeňskou operu a samozřejmě adrenalinovou honičku na motorkách. A všechny ty krásné bondovské vychytávky! Přenosnými PC z jakéhokoliv materiálu počínaje a rtěnkou konče... A za co tleskám velmi, že jsem si konečně užil kino v 2D! ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Tak to zdaleka nebylo tak blbé, jak jsem čekala, a dokonce jsme se i od srdce zasmáli. Nicméně s překombinováváním kdo je tedy zlý a kdo za to všechno může to trochu přepískli, vzhledem k tomu, že na konci to je přesně tak, jak to na začátku vypadalo. A ještě si neodpustím poznámku o překrásně vypracovaných zádech Rebeccy Ferguson. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Víte, už Jack Reacher mi přišel jako jízda hustě nafrčeného scénáristy na divokém duhovém dráčkovi, ale to mohla být náhoda. Ale ona zjevně nebyla:) A to jsme si už se "zhuntovanou" partou supertajných superagentů užili leccos. Ale on je prostě rozdíl mezi zastavením rotoru milimetr od krku, jízdou na podrážkách bot vedle silné jednostopé mašiny, vybombením Kremlu, a naprosto náhoďáckým zahaluzením přestřelky a odchytu padoucha tak, že jediné vysvětlení je, že to vlastně byl od začátku záměr hlavního hrdiny... ale chápu, že tak jako se Jack Reacher většině líbil, tak to asi nebude jiné ani tady. A co na tom, že si po dvou týdnech nepamatuju žádnou z šílených eskapád zakrslého Spidermana (ono mi to tedy dělá problémy už od třetího dílu), a že mi splývá, jestli tady dělala vizuální vějičku Paula Patton nebo Rebecca Ferguson? Tom Cruise se prostě svým rozhodnutím vytřískat ze značky M:I co nejvíc stal dalším z protagonistů žánru generických akčních výplachů s áčkovým rozpočtem. A Mission: Impossible tak už díky tomu nejsou událost roku, ale produkt jako každý jiný, Rychle A Zběsile po agentsku. Přesto se nemůžu přinutit jít do modrého, protože tenhle film dělá přesně to, co od něj čekám, a dělá to při okatém ukazování spousty peněz, které si do něj tvůrci mohli dovolit nainvestovat. Takže 70%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JE JIM JEDNO, JESTLI JSME ŽIVÍ NEBO MRTVÍ“… /// Ucelenej a téměř bezchybnej kus. Akrobatickej scientolog Cruise je spíš Superman než tajnej agent a mám dojem, že v týhle sérii se už nikdo nebere vážně. Simon Pegg baví, femme fatale Rebeccu Ferguson může Huntovi závidět i Bond, a návštěvníci Grand Prix zase zvlhnou při scéně s motorkama. Nejmodernější serepetičky jsou samozřejmostí, ale prim stejně hraje ruční práce. A příběh. A režie. Tímhle bych chtěl smeknout před Christopherem McQuarrie. Vlastně se divím, že si to i sám nevodehrál. Těším se na další jeho kusy, protože tím, jak dokázal namixovat super akci, napětí i vtip, stvořil povedenou letní (jarní, podzimní…) jízdu, kterou si milerád zopakuju. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych zajít do Vídně na operu, ale smrdím korunou. 2.) Zjistím, že si s Cruisem nemám hrát pod vodou. (Brašule, minuta vteřina… to tady fakt není!) /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (517)

Zajímavosti (38)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 150 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 195 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových 682,7 mil. (NIRO)

Související novinky

Rebecca Ferguson zamíří na Dunu

Rebecca Ferguson zamíří na Dunu

06.09.2018

Herečka Rebecca Ferguson (Dívka ve vlaku, Největší showman) se v posledních letech těší velké oblibě. Diváky zaujala poprvé v páté Mission: Impossible – Rogue Nation, a od té doby se jí role jenom… (více)

Simon Pegg a Ready Player One

Simon Pegg a Ready Player One

19.03.2016

Steven Spielberg nám už v červnu naservíruje fantasy Obr Dobr a ihned se vrhne na svůj další film. Ne nepůjde o Indiana Jonese 5, ten dorazí až v červenci 2019. Nejdřív se dočkáme sci-fi Ready Player… (více)

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

Rebecca Ferguson poletí do vesmíru

30.01.2016

Rudovlasý objev z pátého dílu Mission: Impossible dobývá Hollywood. Rebecca Ferguson bude přihrávat Michaelu Fassbenderovi ve Sněhulákovi a Emily Blunt v Dívce ve vlaku, ve sci-fi Life si pak zahraje… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama