Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shrek's Thrilling Tales je krátkometrážní film, který je složen ze tří příběhů ve kterých se naši oblíbení animovaní hrdinové z filmů Shrek a Monstra vs. vetřelci dostanou do sporů s bytostmi živými i mrtvými. Nedivme se proto, když uvidíme ducha lorda Farquaada ukrást Shrekovy ženu Fionu, nebo mrkví/zombie invazi. (LEGACY)

Recenze (18)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je to pouhá kompilace 3 příběhů ze světa Shreka a Monster vs vetřelců. Ani jeden příběh se mi moc nelíbil z různých důvodů (není vtipný nebo je vtipný ale moc krátký). Jedná se o The Pig Who Cried Werewolf (2011), Shrek 4-D (2003) a Night of the Living Carrots (2011). ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Kompilace tří strašidelných příběhů ze světa filmů Shrek a Monsters vs aliens. Paradoxně nejhorší je pak ten poslední - Shrekův příběh. Jinak se ale jedná o docela zábavný bonus. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

První dva příběhy jsou nesmírně zábavné. Celek kazí poslední příběh o Shrekovi, který je vyčpělý a už nemá co nabídnout od třetího dílu. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Chytré pojmenovat něco po nejúspěšnějším animáku a pak to jeho povídkou totálně celý posrat, První povídka s prasátkama je zábavná, ale nijak překvapivá. Ze všech povídek je nejkratší, nebo mi jen rychle utekla, ale ani chvíli jsem se u ní nenudil. Druhá povídka s Monstry je rozhodně nejlepší a B.O.B tam válí. Povídka baví celou stopáž a párkrát jsem se i dost zasmál. Nápad jak donutit děti žrát zeleninu je skvělej a byla to asi jediná povídka, která v sobě měla schovanej i výchovný podtext. No a pak tu je třetí povídka se Šrekem, která je jen reciklovanej odpaďák, kterej nemá co nabídnout a nedá se na to ani koukat. I ta grafika se mi zdála debilní, jak to bylo dělaný pro 3D, prostě naprostá zbytečnost a celý film tak totálně posrala. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

OMG. Já jsem nadšen. Jsem nadšen už jen z toho, že můžu své oblíbené hrdiny ještě vidět a navíc ve speciálním Halloweenským dílu, který je výborný. V každém, je krásná zápletka, parádní napětí a hlavně fůra a fůra zábavy. Jsou to vlastně takové hororové předělávky oblíbeného Shreka a Monster vs. vetřelci. Mám rád takové krátké animáky k animovaným veledilům ( převážně vánoční Shrek, Doba ledová, Kung fu panda, Šmoulokoleda apd.) to jsou takové moje srdeční záležitosti, navíc mi tento speciál připomínal Simpsonovské čarod. díly. Moje hodnocení třech příběhů: Werewolf --- 70%, Noc oživlých mrkví --- 95%, Duchové Lorda Farkváda --- 90%.. Jinak mi tento film udělil asi nejkrásnější filmový dárek k mému svátku. Hodnotím 85% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Na jedno podívání dobré, jinak nic převratného tento halloweenský speciál nenabízí. Není k tomu moc co psát, jen Shrekův příběh je rychlá jízda kromě pasáže se zjevením ducha. ()

maruli 

všechny recenze uživatele

Smutné je, že vtipné je vlastně jen to, kde se Shrek neobjevuje. Všeho moc škodí a tohle nekonečné natahování a ždímání Shreka jen sráží to, jak velkou díru svým vstupem na filmovou scénu udělal. Holt si tvůrci budou muset uvědomit, že Shrek nejsou kultovní Simpsonovi, kde budem tleskat Helloweenskému dílu i v padesáté sérii. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovské zklamání...dva první díly budiž. I když první byl vcelku nudný, druhý byl skvělý no to největší zklaní byl třetí díl. Ale né proto, že by mě nebavil...Co to sakara bylo??? Vždyť je to bonus k Shrekovi jedničce, kterej najdete pod názvem Shrek 4D z roku 2003! Vezmou starou věc a přimíchají mezi novější? Co to je???? A nejvíc mě pobavilo to, že tady každej poplívá zrovna ten poslední příběh, když tu má 71%... ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Kompilace tří strašidelných příběhů, které nijak neohromí. Takový příjemný bonus a jednohubka na zavzpomínání na Shreka a jeho bandu. Hodnocení: 60/100. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Shrekovské halloweenske príbehy, ktoré môžu deťom jemne nahnať strach, ale v zásade plnia akurát tak ten správny účel na požadovanej úrovni. Pokiaľ ste videli jednotlivé diely samostatne, potom nemá zmysel pozerať tento kompilát. Je to len priživovanie sa na značke. 40 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Ashinka 

všechny recenze uživatele

U hodnocení jsem opravdu váhala. Tím, že celý filmík je složen z tří povídek s naprosto odlišnou kvalitou, jsem se nemohla rozhodnout jestli hodnocení "zprůměrovat" nebo ohodnotit jen nejlepší kus. Vyhrálo u mě hodnocení nejlepšího kusu a to jsou zaručeně Tři malá prasátka (4*). Od začátku do konce bavily a z vlka se vyklubal charismatický flegmouš :-) Druhá povídka měla zase výchovný podtext se sladce tupým hlavním hrdinou (3*). Ale Shrek na konci zklamal. Dračice se objevovala jako nějaká Deus ex machina a zachránila každou situaci. Poslední kousek mi celkově přišel nepromyšlený a předvídatelný (1*). ()

Reklama

Reklama