Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složité soužití rozvedených manželů v malém bytě rozděleném na dvě domácnosti tragicky ukončí smrt paní Rusové, která léta bojovala se závislostí na alkoholu. Zemřela na následky dlouhodobého pití? Toxikologický rozbor ale potvrdí přítomnost metanolu v lahvi, která byla nalezena vedle těla poškozené. Vrátil se do oběhu otrávený alkohol? Stala se žena další obětí metanolové kauzy? (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentni Navrátil. Jiank hruza. Z pana Vladyky zde udelali postavu z veselohry. Pokus o artovku a hru se svetlem je zde uplne mimo...Pražák s Andělem zde hraji posledni housle (ti kteri tuto detektivku tvoří...) vysetrovatelka je neslana nemastna a namachrovany vyšetrovatel s absolutne odhodlaným výrazem mně zde uplne toci. kdyby to byla jina detektiva tak by dostala vic, ale protoze jde o PPO tak je to hnus. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda třetí řady mě oslovila víc než předchozí díl. Faktem zůstává, že mi až nečekaně mocně schází major Václav Plíšek, ale to není důvodem pro snižování hodnocení, to jsem si jen tak posteskl. Případ jako takový mě zaujal, scénář byl pěkně vymazlený a dialogy byla radost poslouchat. Po dlouhé, ale opravdu dlouhé době jsem viděl Oldřicha Navrátila v roli, pro kterou jsem netrpěl pocitem zoufalé trapnosti. No, na to, že se všechno neslo spíše v komorním duchu, jsem se velmi dobře bavil a tento díl mi prostě sedl. / Poučení: Vyhodíš ho dveřmi, vrátí se oknem. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minimálně do poloviny celkem bída: případ s jasným pachatelem, ze Sršně udělali tvůrci ne nejslabší článek oddělení, ale rovnou nesvéprávnýho, více byrokracie než vyšetřování apod. nicméně ten závěr byl slibný - idiocie Sršně ospravedlnitelná pointou, nové duo se vyprofilovává a já si na něj zvykám a ta finální scéna Blažek vs. Navrátil, to je brilantní záležitost. Beru to jako opožděný start seriálové legendy a od příště 100%. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejslabší díl seriálu. Pořádné grády to nabralo až při závěrečné konfrontaci Pražáka s pachatelem, ale do té doby Víťová vyšetřování na totální náhodu skrze otravnou modelářskou vsuvku moc netáhlo. U nových postav vidím dva zásadní problémy. Lój se sice typově hodí, ale není prostě až tak dobrý herec, jako ostatní. Bočková působí jako dobrá herečka, ale jako anorektička nepůsobí ani za mák věrohodně jako policajtka. ()

Vltaava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, tak ne, zatím se to nestříbří. Vyšetřovatelská dvojice blondýna´+muž se slovenským přízvukem je bezkrevná, nijaká, nezajímavá. Jakej rozdíl oproti Plíškovi - zkrátka Polívka umí dát figuře nějaký charakter, a taky získat sympatie váženého publika. Celé se to změnilo, a všechno zatím k horšímu, charaktery, atmosféra, výprava...zřejmě to chtěli vylepšit a zmodernizovat, a místo toho to - no - zkazili. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (11)

  • Lahev, ve které byl nalezen metanol, se vyráběla i dlouho před rokem 1989 a nesla označení „láhev plastová kulatá široké hrdlo PE“. (sator)
  • Vyšetřovatelka má na ruce hodinky typu Apple Watch. Nicméně děj epizody se odehrává v roce 2012 a první hodinky tohoto typu se začaly vyrábět v roce 2014. (fiuda)
  • Kozák (Ondřej Vetchý) si stěžuje, že jim jeden člověk odešel k ÚOOZ. Jedná se o Útvar pro odhalování organizovaného zločinu. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno