Reklama

Reklama

Potulný samuraj Kenšin: Konec legendy

  • Japonsko Ruróni Kenšin: Densecu no saigo hen (více)
Trailer 1

VOD (1)

Kenšin se u svého mistra učí nejnovější techniky, které bude potřebovat, aby zabránil Šišiovi svrhnout vládu a vydat Japonsko napospas chaosu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

3 . díl konečně nabídne finální masakr mezi samurajskými "kendo-yaido-aikido-karate-judo" mašinami .... Ta akce nonstop a znovu výcvik u mistra, závěrečnej masakr a to, co tam ti stuntmani - herci předváděj bylo přesně to, co jsem kurevsky chtěl a taky to dostal !!! Jako když chcete jako malý dítě pod stromeček autíčko a dostanete autodráhu... :)) Fakt dokonalost sama tenhle film a série, Japonsko v nejlepší formě a o bojových stylech a vychytávkách se ani nebudu zmiňovat. To vše podpořeno totálně úchvatnou nakopávací hudbou, která dodává filmu až "epickej feeling" !! To ve finále zatřáslo u mě i Raidem 2kou a málem ho sesadilo z TOP 10ky, ale nakonec jsem si uvědomil, že by to byl nesmysl ... Každopádně jedna z TOP řežeb Asie za posledních ... spousty let ... ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl něco vytknout, tak, že se Kenshin recykluje a v určitých okamžicích jsem měl pocit déjà vu. Jsem však fanouškem této série, takže mi vůbec nevadilo vidět některé dějové prvky "podruhé". V konečném důsledku bylo fajn, že v druhém filmu přibylo více postav, protože jejich existence děj obměnila. Líbí se mi Kenshin, který na plátně vůbec nenudí, líbí se mi Kaoru (jako postava i jako dívka), je mi líto, že nebyla víc Megumi, Sanosuke je faj a stávám se stále větším fanouškem Hajime Saita, který je jako postava neskutečně cool. Když porovnám s prvním filmem, tak ve druhém a tomto nebyli zdaleka tak kvalitní záporáci. Na druhou stranu mi nakonec přestala vadit Misao a i ostatní nindžové byli docela přijatelní. Rád se na ně na všechny podívám v některém dalším pokračování. Trailer na oba filmy: https://www.youtube.com/watch?v=hzLWOMzvuLI ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Jen několik drobných postřehů.. Všechny postavy mě bavily, záporáci byli temní a budili hrůzu, nejednoznačné entity bez diskuze nejzajímavější a zároveň působivé, no a klaďasů tu není přehnaně, jen pár.. Odbočky ve vyprávění příběhu mi vůbec nevadily, spíš to bylo naopak, chtěla jsem vědět víc a víc.. Hudba se povedla, natočené je to pěkně a pochvalu jistě zaslouží i skvostná výprava.. Krom toho já bych určitě udělila Kenšinovi milost, Takeru Sató mi svým slibem „už nikdy nezabiju“ natrhnul kaťata.. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jestli u mě dvojka fungovala o kapku méně než brillantní jednička, tak trojka je ještě o píď slabší. To nekonečné, zacyklené a šroubovité "filosofování" před, v průběhu a po každém souboji už tentokrát překročilo pro mě únosnou hranici a z velkého finále se mi tak stala úmorná čekačka na to až se postavy vykecají po stopadesáté zase a znova o tom samém (už nezabiju, v nové éře není místo pro.. atd).. A hlavně tvl nezapomeň vysvětlit, že máš katanu s obráceným ostřím- to totiž ke konci třetího dílu asi pořád někteří neví, nebo co :D . No né, aby bylo jasno, je to dobrej film. Souboje jsou parádní, postavy sympatické, děj správně manganoidní, stylizace funguje atd.., ale osobně bych to dokázal prostříhat o minimálně 20minut vatoidního žvatlání. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Japonci umějí historická dramata a stejně tak umí i akci. To se jim podařilo v tomhle filmu spojit a jen se ukazuje, že série je skutečně silná. A to jsou zde přitom některé postavy, které skoro až zavání mangou. Snímek je ale drsný, je pořádně dynamická a hodně dobře se na něj kouká. Milovníky akce neurazí, spíš nadchne. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama