Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová kosmická vyvražďovačka s podstatnými ingrediencemi, namíchanými dle osvědčených receptů. Podivná nákaza, agresívní choutky, cákající krev, honičky po nekonečných chodbách a špetka časové dilatace navrch. Málem jsem byl i potěšen, nebýt slabomyslného konce, který tomu ubírá jednu hvězdičku. Ovšem musím ocenit neotřelou motivaci hlavního hrdiny, žádná záchrana světa, žádné obětování se za kamarády, vše lapidárně shrnuto v památné větě: "Slíbil jsem ženě, že budu na večeři doma." I přes ten oslizlý konec doporučuji všem fanouškům kosmického hnusu. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Těšil sem se,ale nakonec v mnoha okamžicích ukecaná divadelní hra,z dramatickejch scén se na prdel neposadíte,protože ani nakaženejch tady moc neni,spíš takovej psycho bordel.fakt sem v některejch scénách byl úplně na trní,a těšil sem se ,až ta skončí,a děj se někam posune.A nakonec se vlastně nic nestalo,ani to pořádný vyvrcholení nemá.Blbina za pár korun.40%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko mixující dohromady několik klasických sci-fi áček a ačkoliv proti podobnému čerpání inspirace nic nenamítám, tak mám za to, že nestačí jen dobrý úmysl, ale i odpovídající fianance. A ty tu nebyly. Vše se tudíž odehrává jen na bázi honiček po vesmírné stanici, sem tam někdo někoho střelí, občas se tu někdo s někým porve, ale když se to tak vezme kolem a kolem, podobnou zábavu mohli kluci a holky pěstovat na některém z pólů a nelétat někam za sedmero červích děr. Snesitelné to ale bylo, to zase jo. Jinak by mě zajímalo, co si člověk musí dneska pustit, aby na něj nevykouknul někdo z Hemsworthovic famílie. Jsou jak kobylky. 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné sci-fi. Námet aj keď je opozeraný, má stále čo ponúknuť - opustená planéta (vesmírna základňa) a v nej niečo čo nemá rado ľudí, prípadne až moc. Film s takýmto námetom však vyžaduje nutnú vysokú dávku mrazivej atmosféry a tá tu bola len na priemernej úrovni. Vlastne sa tu nešťastníci medzi sebou len naháňajú, pričom najpoužívanejší akčný motív je päsť do tváre a do brucha. Chcelo to nejaký hororový prvok (napr. masky v spojitosti s účinkami vírusu, niečo na princípe Carpenterovej Veci) a viac financií. Na druhú stranu sa mi však páčila finálna pointa a ako sa príbeh nakoniec uzavrel. Tiež myšlienka rýchlosti napádania vírusom v závislosti od emotívnej hladiny nie je zlá. Pre mňa priemer. 60/100 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobře natočené a zahrané béčkové sci-fi inspirující se třeba Dead Space, potažmo Horizontem událostí nebo Carpenterovou Věcí. Jednoduchý, ale slušně dopointovaný příběh, špinavé prostředí opuštěné stanice s trochou 80's stylizace v podobě počítačů jak z minulého století (tu je zase vidět inspirace Vetřelcem), hromada potu, krve a slizu a kdovíjakých tekutin ještě. Když se nad tím zamyslím, je to opravdu jedna velká vykrádačka, ale na to, jak je úsporná, je vizuálně i režijně velmi dobrá. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama