Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Velkolepá dvouhodinová nuda plná nezajímavých postav, které se celou dobu pohybují po jedné lodi, kde je chce ovládnou nějaká mimozemská entita. Sice ten příběh úplně debilní není a ani jeho jednoduchost mi nevadí, prostředí lodi taky vypadá celkem dobře, ale co na tom, když se celou dobu dívám na totálně nudný vesmírný survival (ve kteréhm ani ten vesmír neuvidíme, dokonce ani tu planetu Infini ne) ve kterém ani není komu fandit? Austrálie pro tentokrát zklamala. Škoda dalších slov pro tenhle nepovedený film. 2* ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se členové elitní polovojenské záchranné mise ve zmrzlých, ponurých chodbách nejodlehlejší těžební základny v hlubokém vesmíru, Infini, nechovali úplně jako tupí zelenáči, aspoň ne do doby, než i je přepadl vražedný amok. Pak se trochu zdlouhavě plácali ve stavu "zvířecí bestiality", ve kterém se zcestně pouštěli až do filosofování o podstatě života a lidství. I přes slabším rozpočtem zaviněnou komorní výpravu (žádné CGI "money shoty") bylo akčně hororové sci-fi z filmařského hlediska zvládnuto velmi slušně a ze závěru skoro mrazilo. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Pandorum meets Event Horizon v austrálskom podaní. Okatá inšpirácia v iných sci-fi hororoch a neoriginalita by mi pri Infini vadili najmenej. Pokiaľ je film efektný, tak nemám problém s tým pokiaľ si berie inšpiráciu v iných snímkoch. Problém je ten, že Infini nie je nijako efektný film, on to je neskutočne nudný film s absolútne nevyužitým potenciálom, ktorý začne nudiť skôr, než sa v ňom začne diať vôbec niečo zaujímavé. Skutočne, po prvých 20 minútach som bol taký otupený, že mi bolo úplne ukradnuté čo sa tam deje, o čom to vlastne je a ako to skončí. Uťahané finále som už následne dopozeral namiesto sledovania obrazovky sledovaním steny, ktorá ma bavila viac ako samotný film. Nech som sa akokoľvek snažil, pri Infini som nedokázal udržať súvislú pozornosť dlhšie ako pár minút, film ani raz nedokázal vtiahnuť do deja a po celý čas nijako nebavil. Na austrálske pomery má síce veľmi slušný vizuál a pútavé prostredie vesmírnej lode, dokonca občas sa nájde aj nejaký ten nápad, ale ani to ho bohužiaľ neudrží nad priemerom. Čo z toho, keď do filmu niekto vrazil dosť peňazí a evidentne aj snahu, keď ho nakoniec dal natočiť režisérovi rovnako spackaného Gabriela. Shane Abbessovi už nech prosím nikto nedáva nič točiť, ten skazí akokoľvek sľubný námet. Infini mal totiž pripravený podklad byť slušným sci-fi Béčkom, vo výsledku je však len neskutočne nudným, nezáživným a nekompaktným filmom. CELKOVO: 1* (2/10) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Thriller / Sci-Fi / Horor ("Drama / Sci-Fi / Thriller" je špatně) ~~~ Překvapivě neblbé, australské, koukatelné a vypadající. Jak uvádí níže MrHlad, napadlo mě to stejné, tedy že se zde autoři inspirovali dost snímky Event Horizon, Pandorum, Thing, Doom, nicméně na tom není nic špatné, pokud se to podaří a tady se to celkem podařilo, obzvlášť, když hororové vyvražďovačky moc nemusím. Lidstvo si zase zahrává s něčím, čemu prd rozumí, daleko ve vesmíru, a parta vojclů se musí na onu vzdálenou těžební stanici vydat a zjistit, co se to sakra stalo a zabránit blížící se pohromě. A jak to tak na opuštěných vesmírných stanicích, postižených neznámým masakrózním exodem obyvatel, bývá, shit happens. Docela dobře to vypadá, ksichty hrají celkem dobře a nejsou příliš okoukané, ale rozjíždí se to dost pomalu a když se začíná něco dít, tak pak mi to přišlo docela krátké a zhuštěné, mohlo to déle gradovat a rychleji se rozjíždět, pak to mohlo na těch cca 120 minutách i zůstat a nevadilo by mi to. Stejně tak zbytečně lehce mimózní byl sociální žvást na začátku o tom, jak lidi musí při chudobě brát i nebezpečnou práci, přičemž všichni aktéři rozhodně nebyli civilové, takže úvod postrádal logiku. (Spoiler!) Závěrečný proslov a pochopení onou entitou byl taky poněkud WTF .) (/Spoiler) Čekal jsem od toho něco mnohem horšího, celkem překvapivá výjimka pravidla, že film, kdy je autor scénáře i režisérem = srágora řečená totální. ()

Hugomil 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, hodně muziky. Zase tak "strašný" tento snímek nebyl. Začátek filmu vypadal celkem slibně a scéna s návratem první várky vojáků mě zaujala. Taktéž interiéry a vůbec celková vizualizace filmu byla solidní + neznámí, ale dobří herci tomu neubírali na kvalitě. Trochu to "zazdil" konec, ale jak už to ve Sci - fi žánru bývá, je těžké uspokojit náročného diváka dnešní doby. Já byl po dlouhé době, v tomto žánru, spokojen. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno