Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy a Jonathan sledují novou stopu, Steve a Robin se vydají na tajnou misi a Max s Eleven jdou nakupovat. Vystrašený Billy má vize, které nevěstí nic dobrého. (Netflix)

Recenze (47)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria je v tempe zatiaľ niečo medzi prvou a druhou. V podstate tu máme tri skupinky, ktoré na čosi prišli a začínajú si s tým lámať hlavu. Vlka samotára, ktorého úlohou však nie je byť vlkom samotárom... A to sa zrejme mnohým obyvateľom páčiť nebude. No a potom tu máme ďalšie tri skupinky, ktoré sa zaoberajú primárne vzťahmi medzi sebou a inými postavami. Zatiaľ príjemne vtipné, nadsadené a zároveň silne kontrastné so slušne hororovo ladenými scénami. Tie v sebe nesú čosi z druhej a čosi z prvej série. Ťažia z lokácií a neznámeho atmosféru, pričom využívajú aj efekty, ale vo veľmi, veľmi rozumnej a gustióznej miere. Silné 4* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No podľa mňa sa to v druhej časti po úvodnom rozdaní kariet slušne rozbehlo a ukazuje sa , že tretia séria bude mať zrejme celkom slušné tempo a nebudeme sa zbytočne zastavovať pri zbytočnostiach. Pokiaľ teda šerifove trampoty s mladými zaľúbencami nepovažujete za zbytočnosť. Ale aj takáto dejová linka patrí k tomuto seriálu. Stále je skoro hodnotiť, zdá sa ale, že zatiaľ je tu možno viac humoru, než by bolo potrebné. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Billy má halucinácie. Nancy a Jonathan sú na stope potkanov. Dustin odhaľuje Ruské spiknutie. Hooper je odmietnutý. Trinástka začína naplno žiť svoj teenegedream. Prevedenie: V podstate sme sa nič moc nového nedozvedeli a nebyť tam scénky s nakupovaním asi by som išiel s hodnotením ešte nižšie. Scény s podkaňou príšerou zatiaľ tiež celkom tešia. Pocity: Ako sme sa dobre rozbehli tak teraz zas stagnujeme. Časti sa hrajú na teenege filmy z 90. rokov a tajomno je iba na pozadí. Mám rád časti kde sa niečo deje. Tieto, ktoré iba umelo posúvajú príbeh a majú navodiť pocit gradácie by si tvorcovia kľudne mohli odpustiť. 45% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Rusové dělají nějakou špionůž či nekalost, dokonce už máme i tým co to vyšetřuje (Dustin, Steve, Robin), dokonce se nám už vytvořila temně temná postava z Billyho(bratr Max), ale pořád tyto důležité linky mají jen okrajové časy na obrazovce a všechno je vyplněné trochu otravnou vatou, kterou bych snesl v prvním díle této série... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Max potká Jedenáctku a společně jdou nakupovat. Vidíme tedy, že po počátečním nepřátelství se obě dvě skamarádily. Nyní se hodlají pomstít Mikovi, protože se k Jane choval příliš hnusně. Za to sice on nemohl, Hopper mu vyhrožoval, ale co na tom sejde? Na závěr dá Jane Mikovi kopačky. Hopper se musí postarat o ty, co protestují proti starostovi, a taky jde na večeři s Joyce. Ta však nepřijde, jelikož řeší s profesorem na škole záhadu padajících magnetů. Na scéně se objevuje nová hrdinka. Robin. Nejdříve točila zmrzlinu, ale nyní pomáhá Dustinovi (a nakonec i Stevovi) s překladem záhadné ruské zprávy. Zjistí, že nevychází ze Sovětského Svazu, ale z Hawkinsu. Nevlastní bratr Max je napaden krysami, a nakonec je jimi i ovlivněn. Unese proto jednu holku z koupaliště a předhodí ji hlavní příšeře. Na podobné věci přichází i Jonathan a Nancy. Ta se chopí iniciativy jedné paní a spolu s ním za ní přijde. Krysa však neviděna ostatními bouchne a její mrtvola ožije. 95 procent. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama