Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (63)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Začátek je teda brutálně ujetej. Skoro jsem si přišel jak ve Žhavejch výstřelech a přemýšlel, jestli si tady ze mě někdo neudělal prdel. Popravdě se tímhle Alain Moussi moc nepředvedl a bohužel to svojí totální nemluvností a hereckým neumětelstvým nezachránil ani v rámci celého filmu. Naštěstí ale tenhle film nestojí jenom na něm. Tvůrci moc dobře ví, že zase takovej frajer to není, aby na něm postavili celý film. No a tak si do filmu přichystaly Van Damma, který je sice opět ve slepeckých brýlích, ale konečně tu má scény, které pobaví a udělají radost všem jeho fanouškům. Pak se tu vyloupne brutálně trapnej Christopher Lambert, kterej přehrává víc jak psí smečka ze zvířecího dokumentu o psech. Každopádně svými výstupy pobaví a vlastně film úplně nezkazí. No a spolu s touto partou tu je ještě Mike Tyson a islandská hora Björnsson, kteří tu taky nejsou úplně navíc. No a k tomu všemu si užijete opravdu slušnou várku zápasů, kterých je tu víc, jak kecacích scén, takže nakonec bych řekl, že tři hvězdy jsou akorát. Film plný extrémů, ale pokud máte podobné filmy nakoukané, tak vlastně zklamáni neodejdete. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle: Je to lepší než předchozí díl. Je tu plno soubojů a dle mýho velmi dobrých. Jsou přehledně natočený a poměrně intenzivní. Občas jsou zpomalovaný, ale ne tolik, aby to diváka nějak prudilo. Alespoň mně to nevadilo. Na to že má film 105 minut čistýho času, tak vůbec nenudí. VanDamme i Lambert jsou na plátně dost často, takže nejde ze strany producentů o trapnej podvod na diváka. Film dějově samozřejmě kopíruje mraky podobných filmů, kdy se zdá protivník nepřekonatelný a nakonec od kladnýho hrdiny dostane na prdel, ale s tím se člověk musí smířit. Samozřejmě chápu, že kdyby to natočil Florentine, můžou se tu z toho povinně všichni zvencnout. On totiž kdyby Flolentine natočil šachovou partii dvou paraplegiků, dočteme se tady, jak byla choreografie jejich soubojů lahůdková. No nic, za mě slušná zábavná arénovka. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

O nic moc horší než Vengeance. Bautista nebyl dost velkej na dnešní dobu, tak ho vyměnili za strongmana. Van Damme si to z pozice výkonného producenta pohlídal, manželka mu pomáhala z pozice producentky a do filmu dokázal nasrat kromě svýho druhýho syna Nicolase (Krise naštěstí nechal doma, ale kundí dceru Biancu mohl přibrat taky) až neskutečný množství známých jmen ze světa MMA a boxu. Jmenovitě: opět Werdum, Mike Tyson, Ron "Big Country" Nelson, Shogun Rua, Wanderlei Silva, Frank Edgar, Renzo Gracie, Renato Sobral, Rico Verhoeven. Mimo zápasníky se mihne i další strongman Brian Shaw a fotbalista Ronaldinho. Jako film je to samozřejmě tragédie, ale pro fanouška MMA to má svou hodnotu. Když už nic jinýho, tak choreografie baletních výskoků a snímání kamery je profi. A všechna čest Van Dammovi. Ačkoliv vypadá jak vyfetovaná veverka, bere se s nadhledem a jelikož byl inspirací dnešní generaci MMA fighterů, rád se angažuje v osobních treníncích a obsazuje je do svých filmů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Předchozí návrat do 80. let se mi docela líbil a přestože byl v hlavní roli těžkej nesympaťák, díky osmdesátkové atmosféře film neurazil. Tentokrát se ale dostáváme na klasické akční dno, které od novodobé Van Dammovi tvorby očekáváme. Až na pár výjimek je vše špatně a film tak láká hlavně na (trapný) souboj Van Damma a Tysona (který už se popral s Donniem Yenem i Seagalem) a první roli Björnssona od Her o Trůny. Ani jedna z věcí ale nepotěší. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film si to podělal už tou schizoidní předtitulkou scénou. Míra idiocie a smysluplnosti oné scénky zcela koresponduje s celým filmem. Jako opravdu vymazlený scénář jsem nečekal. Mělo to být přímočaré a jednoduché... jenže ono ne. Takových stupidních zvratů a nesmyslných situací v jednom scénáři by jeden nevěřil. JCVD alias "Pan Kloubouk" je za trapáka, Christopher Lambert standard (ale potěšil) a nejlepší dojem nakonec zanechal Mike Tyson. Ano uznávám, souboje natočené bravurně. Ne jednou jen na jeden (!!!) záběr bez střihu. Žádná zběsilá střih-střih-střih-chaos akce. Praktiky díky tomu nedávám naprostou nulu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Jednu malou roli si zde zahrál i legendární fotbalista Ronaldinho. Při výcviku střílí na Kurta (Alain Moussi) míče. (Likan7)
  • Ve filmu má postava Mistra Duranda (Jean-Claude Van Damme) syna Travise (Nicolas Van Varenberg). Ve skutečnosti se jedná opravdu o druhého syna Jean-Claude Van Damma, kterého má se svou bývalou ženou Darcy LaPier. (upson)
  • Při závěrečných titulcích běží v malém okně na levé straně záběry z natáčení. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno