Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Decker (Dolph Lundgren) své ideály dávno ztratil a svůj poslední den na bojišti státního školství tráví dozorem nad těmi největšími výtržníky, kteří za trest zůstali po škole. Školní budova se má ale brzy stát bojištěm skutečným. Dobře organizovaná skupina zabijáků vyzbrojená zbraněmi a výbušninami vtrhne do školy v domnění, že je prázdná, a hodlá si v ní udělat základnu pro svou pečlivě naplánovanou loupež. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

Testament odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl být schovívavější, ale tohle ti Dolphe, po tom "srdceryvném" závěru nedaruji. Krom toho, že školu přepadne parta absolutních nul, které by Lundgren normálně zlikvidoval během minuty a ne za cca 90minut, je film napěchován tolika nelogičnostmi, až se domnívám, že Furie to netočil zastřízliva. Aspoň jeden originální nápad oceňuji: když studenti zastaví odpočítávání bomby k výbuchu, tak se čas nezastaví na obligátním 0:01, ale 0:02. Kolik scénáristů muselo dát dohromady takovýhle geniální nápad?:-D ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Ačkoli se film nazývá Masakr na STŘEDNÍ škole, půlka lidí vypadá na to, že by mohli promovat na vysoký. Děj je až trapně předvídatelný a padouši trapně komičtí. Nicméně aspoň za něco stáli....hlavně východoevropská dvojka. Tenhle film je prostě příšernost, ale pokud u něj ležíte na gauči se svou přítelkyní/přítelem, dá se to přežít ()

Reklama

McLushi 

všechny recenze uživatele

Hodně slabší lundgrenovka, která se mi dřív líbila, ale shlédnutí asi po třech letech nedopadlo dobře. Asi polovinu celé stopáže filmu jsem pronudil. Studenti mi teda připadají o něco víc akční než samotný učitel, který toho ani moc nepozabíjel. Záporáci byli všichni čtyři nehorázní kreténi. Bukvařskej hlavní záporák zářící hláškami jako "JESTLI TO PODĚLÁŠ, NARVU VÁM TU ZBRAŇ OBĚMA DO PRDELE, BUDE SE VÁM TO LÍBIT.", nehezká záporačka s debilní parukou a dva maďarský degeni. Jináč študáci taky nebyli žádní borci, jen namachrovaný týpci (až na vozíčkáře a tu mařku). Z nostalgie teda dávám slabší dvě hvězdičky. 25% ()

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se Dolph Lundgren pořád pouští do natáčení tak děsných filmů. Možná by to měla být spíš komedie než akční drama. Ještě jsem neviděl, že by se někdo nebyl schopný při vystřílení celého zásobníku z automatu trefit do skupiny lidí ani jednou jedinou kulkou. Studenti kryjící se za balíky slámy v tělocvičně před kulkami mě také skvěle pobavili. Co se děje týče, také nic převratného, no a hlášky povětšinou spíš trapné než originální. Prostě ztráta času. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Druhý film ve filmotéce Dolpha co je tady uveden jako odpad.U prvního filmů poslední hlídka s tím souhlasím tak zde bych tak přísný nebyl,tento film má alespoň nějaký děj i když ne bůh ví jaký a Lundgren tu působí věrohodněji.Ale některé věci jsou taky úplně šílené i na film-namátkou když záporná postava (žena) má zapíchnut šroubovák pomalu v krční tepně a po chvíli se otřepe a střílí dál jako by se nechumelilo....no jak říkám není to za mě úplný odpad ale víc než 40 % taky ne a dvě hvězdy. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa od 15. júla do 12. augusta 2002 na strednej škole Sira Johna A. MacDonalda v meste Hamilton, Kanada. (m.a.t.o.)
  • Snímek byl nominován na cenu Directors Guild of Canada v kategorii nejlepší zvuk (Mark Beck, Jonas Kuhnemann a Wayne Swingle). (Terva)
  • Scenár bol napísaný už v roku 1993. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama