Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Decker (Dolph Lundgren) své ideály dávno ztratil a svůj poslední den na bojišti státního školství tráví dozorem nad těmi největšími výtržníky, kteří za trest zůstali po škole. Školní budova se má ale brzy stát bojištěm skutečným. Dobře organizovaná skupina zabijáků vyzbrojená zbraněmi a výbušninami vtrhne do školy v domnění, že je prázdná, a hodlá si v ní udělat základnu pro svou pečlivě naplánovanou loupež. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

Yojimbo 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička nikoliv za kvalitu, ale za úpadkovou zábavu, která ve zhuleném stavu nadchne, v střízlivém "jen" pobaví svou blbostí. Nelogišností je tolik, že by se tam dala popsat jedna A4ka, ale nejvíc jsem se bavil, když student na elektrickém vozíku hravě utekl ve školních chodbách nepřátelskému zabijákovi, který se ho snažil dohonit na motorce!!!! Jako akčnímu filmu jedna hvězdička s odřenýma ušima, jako parodii bych tomu dal plný počet. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Vybrat si k teroristickému útoku školu, kde učí Dolph Lundgren je stejnou chybou, jako chtít vykrást banku, ve které sedí za přepážkou Chuck Norris. Celé je to sice jedna velká blbost a nesmysl, ale nechtěná zábavnost mě nakonec donutila dát onu symbolickou jednu hvězdu. Nutno ještě dodat, že takhle dementní teroristy jsem už dlouho v žádném filmu neviděl. ()

Reklama

Všivák 

všechny recenze uživatele

Scéna jak skupina školáku s luky a šípy schovaný za slámovými bloky vytlačila gangsteri ozbrojené automaty a pistolemi mě fakt pobavila. Jinak klasické schéma. Dolf vzdoruje. Zabije nějakého padoucha. Asi tak v polovině zloduši přijdou na to, že býval elitní voják, načež z něj dostanou strach. Tím pádem má Dolf práci zlehčenou a zabíjí jednoho padoucha za druhým, dokud všichni i ze skorumpovanýma policajtama neumřou. Pak obejme svojí ženskou, kterou předtím padouši zajali aby ho dostali a s úsměvem na tváři odcházejí.. Sakra, já vyzradil celý děj.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Breakfast Club 2 vo videobeckovom akcnom prevedeni. :) Do skoly vtrhne skupina pankačov, ktory planuju lupez, ale zabrani im v tom skupinka deti, ktore su po skole s malou pomocou svojho ucitela v podani Lundgrena. Namet je totalna blbost s mnozstvom logickych dier. Ale to je jedno pretoze to je neskutocna zabava. A tentokrat som presvedceny, ze ani tvorcovia to nemysleli vazne a tak aj vsetci herci väcsinou vtipne prehravaju. V prestrelkach sa vystriela bambilion nabojov, ale kedze postav je malo, tak az do zaveru nikto nic netrafi. Mna uplne dostala nahanacka studenta na elektrickom voziku, ktoreho nahana zaporak na motorke a samozrejme ju vyhra vozickar. Skoda, ze tu nema Lundgren nejaku bitku. Ale aj tak je vtipne ako mu ti zaporaci daju zabrat pocas celeho filmu. V inom filme by ich zlikvidoval behom par sekund. Skoro som mal pocit, ze sledujem film z parodickej serie Scary movie a jej dalsich nasledovnikov. Skoda, ze akcne sceny su dost fadne a nudne. A vdaka pouzitiu zbytocnych spomalovaciek su este nudnejsie. Ale s vysledkom som spokojny. Cakal som nudnu sracku a dostal som neskutocne zabavnu sracku, ktoru milovnikom trashu rozhodne odporucam. 3/10. ()

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to nízké hodnocení bude jen kvůli Lundgrenovu příšernému hraní a béčkovému scénaři. Bohužel je to daaaaleko horší. Lundgren hraje-nehraje (jako obvykle, na to nic až tak zvláštního není), ale pořádné béčkové podívané jsem se nedočkal. Spíš bych řekl, že to je nejmíń "déčko". OPravdu je to slabí, i když zezačátku jsem si říkal, že by to nemuselo být tak zlé, nakonec však bylo. Nedokázal jsem to ani dokoukat, zhruba v půli jsme to přetočil na konec a nakonec i ten jsem přeskočil:-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa od 15. júla do 12. augusta 2002 na strednej škole Sira Johna A. MacDonalda v meste Hamilton, Kanada. (m.a.t.o.)
  • Snímek byl nominován na cenu Directors Guild of Canada v kategorii nejlepší zvuk (Mark Beck, Jonas Kuhnemann a Wayne Swingle). (Terva)
  • Scenár bol napísaný už v roku 1993. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama