Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Recenze uživatele UhLee k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2017) (S01) 

První série - (8/10).  Postavy nejsou zamýšleny jako klaďasové, ale stejně je milujete. Na Alysse miluji její mám všechno na háku a ten její přízvuk? Dokonalost. James je zpočátku dost psycho. Postupně se z něj však stane totální ňuňas.. Děj se skvěle hýbe kupředu a 20 minut je ideální délka když nechcete sedět u seriálů hodiny a přesto se znamenitě bavit. Nemůžu také opomenout jak se tady pracuje s hudbou... Výborně zvolené songy. Ve zkratce: Jedná se o seriál, který staví na výborném ústředním duu, kontroverzním chování a koneckonců i přímo pojetím celého seriálu. Za mě výborné. Nejlepší epizoda : Epizoda 3 (S01E03) ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série - (7/10). Jedná věc je jasná.. Kvalit první série to nedosahuje. Přesto se jedná o výtečnou podívanou, kde se vrací naši milovaní "hrdinové". James se oproti první sérii dost změnil.. Je sice pořád divný a tak trochu psycho, ale je hrozně zamilovaný a hrozně mu to sluší. James nemusí ani mluvit.. Jeho mimika mluví za vše. Na druhou stranu Alyssa neztrácí svůj dokonalý přízvuk a její chovaní je pořád na facku. Ovšem co mě trochu mrzelo bylo, že její hlášky už nebyly tak cool. Ale to je pouze maličkost. Velkým mínusem série, ale zároveň překvapením byla Bonnie. Nečekal jsem, že tvůrci dokážou zakomponovat takhle obratně novou postavu do příběhu.. Tvůrci posledních Star Wars by se měli učit. Bonnie sama o sobě nebyla špatná, ale její výkon mě nepřesvědčil jí fandit. Závěrem: Já osobně jsem spokojený.. Nejsem nadšený, ale spokojený jsem rozhodně. Třetí sérii nepotřebuji. Myslím si, že jak to skončilo, tak to taky skončit mělo. Nejlepší epizoda: Epizoda 7 (S02E07). ()

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama