Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Diskuze

samkko

samkko (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Diky a no jo no, na tom teaseru asi pravdy moc nebude (pripada mi to jako slatanina nekolika filmu), na druhou stranu, kdyby to teda vzniklo nejsem si jist jestli by to dokazalo udrzet tu svou genialitu (kdyz uz byla i druha serie o neco horsi).. No nic uvidíme (za mě, měli udělat celovečerák jen z první seríe a stačilo by to :) 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

lukasK1995

V jedničce jsem postavy miloval, ale dávám za pravdu, že je dvojka dost znatelné zhoršení ve vykreslování charakterů postav. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Druha série vo mne nechala normálne následky..skombinujte nekonečnú nudu s totálne ale že ABSOLUTNE nesympatickými hlavnými postavami a dopozerať to bude pre vás peklo na zemi..

na příspěvěk reagoval Sayko

Thommy91

Thommy91 (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

Jelikož to je první seriál co dostal od kritiků 100% hodnocení tak na tom asi něco bude. Ale za mě průměr. Po prvních třech dílech to ztratilo šťávu.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

Wtf vždyt to ani není od Netflixu, točil to britský Channel 4. :D

 

A vůbec nechápu, proč si myslíš, že Netflix znamená přehodnocování? Trochu nesmysl. Pro mě je spíš garance kvalita a proto má často lepší hodnocení, ale mají tu i plno show v modré - Disjointed nebo Fuller House?

Devilian

Devilian (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

I kdyby to vydala nějaká ugandská TV ve spolupráci s Novou, tak mě ten seriál bavil. Neskutečně. A ne, opravdu jsem se na to nekoukala protože "netflix". 

Uživatel Fyffy2000 smazal svůj příspěvek.

Jedifilm

Jedifilm (hodnocení, recenze)

 nějaké info o pokračování? nebo počkají pár let až herci zestárnou a udělají to dějově po propuštění z basy? :D

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama