Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (274)

joker.george 

všechny recenze uživatele

Po první epizodě, která pro mě byla tou nejlepší, jsem neměl tušení, kam bude příběh nadále směřovat. Hrdinové ještě byli poutaví a nepřevažovala u nich otravnost. Ta druhá charakteristika však také plnila svůj účel a nadále se s ním úspěšně pracovalo. Přestože si seriál zvládl udržet svůj styl, tak se začal po jedné zlomové události postupně zmírňovat a vyvíjet uvěřitelněji. Na jednu stranu mě mrzí, že jeho divokost už nebyla tak vysoká, na tu druhou bych možná nadával víc, kdyby mu zůstala. A ať se, prosím, seriál nerozrůstá o další řady. (Netflix) ()

venca163 

všechny recenze uživatele

"Jedinej opravdovej seriál ze života vy kreténi", napsal o tom nějakej moula v diskusi pod jednim dílem. "Přehypovaná teenage rádoby existenciální hipsto sračka", píšou další. Aby mě jedno nebo druhý provokovalo jsem asi už moc starej =). Pravdu nemá nikdo (nebo všichni). Co se nedá sporovat, je fakt, že největší devizou tohohle seriálu je jeho pouhých 8x20 minut =). Bral jsem to jako takovou trochu netradiční hříčku na daný téma a zejména díky zvolenýmu formátu jsem se u toho i celkem bavil. Jen po těch všech ohlasech na velký finále jsem fakt čekal něco víc, než úplně tuctovej úteso-visák. Bejt v závěru cokoli fatálního, šel bych vejš. (65%) ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál o depresivní dvojici psychopatických teenagerů, který by však měl primárně sloužit jako odstrašující případ a ne jako předloha pro vzorec chování dnešních vypatlaných unuděných dětí, které si z tohoto jistě vezmou nechtěný příklad. Přesto jsem se docela bavil a anglická chladnost s černým humorem mi docela sedí. Není to pro každého, ale doporučuji. 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se na seriál začínal dívat, vůbec jsem nevěděl do čeho jdu, nepodíval jsem se na obsah, ani na hodnocení a komentáře, takže jsem byl po pár Alyssiných větách úplně mimo mísu, ale velice rychle jsem si zvykl, hlavní hrdinové/ antihrdinové mě převelice bavili, tvůrcům se po celou dobu dařilo udržovat děj příběhu v chodu a nechyběl ani můj oblíbený anglický humor. Viděl jsem všechny epizody během tří hodin a nenarazil jsem ani na jedno místo, které by mě nudilo, právě naopak, skvěle jsem se bavil a uvítal bych, kdyby bylo takových záležitostí co možná nejvíc. // Po shlédnutí druhé sezóny mé nadšení lehce opadlo, ale nešť, i tak jsem se bavil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto dám veľmi rád plnú paľbu. Tá dvojica ma dokázala baviť po celý čas, ani jeden diel nesklamal, ani jeden diel nenudil. A aká to bola že zábava! Čierny humor sa tu v podaní týchto absurdne ladených (iba z pohľadu väčšiny) postavičiek valil ako prílivová vlna a prskal sarkazmus a iróniu na všetky strany. Hlavne zo strany Alysse. Zaujímavé bolo aj sledovať vzťah otca so synom, ktorý sa tu dokázal tváriť dokonale chorý a narušený, robiť si z toho srandu, no pritom smutnou skutočnosťou je, že v súčasnosti je to v mnohom aj realitou. Áno, tento rýchlo plynúci mini seriál toho povie viac, ako sa na prvý pohľad môže zdať. Len treba natrčiť uši. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)
  • Auto Jamesova otce (Steve Oram) je Mercedes-Benz 230E (W123). Tento model se vyráběl v letech 1976–1986. (J.F.B.)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama