Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

gegina31 

všechny recenze uživatele

Hele sice je Keanu klasa, ale když je scénář sračka, tak prostě ani on to nezachrání. O tom, že tam byla Winona ani nemluvím. To pro mě není ani herečka. Hráli tam jen oni dva....doslova....to že tam bylo pár jojanů v pozadí, to nestojí za řeč. Dialogy byly v podstatě takové, že prostě mleli a mleli a já najednou zjistila, že už je ani neposlouchám....a to jsem pěkně prosím četla titulky. A ten konec. Ten si v podstatě mohli klidně nechat. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Dost zvlastny film. Napad, ze to bude len o dvoch hercoch a vsetci ostatni budu len kulisy sice originalny, no asi aj trosku na skodu. Dialogy pridlhe a vela...ale humor tam bol, parkrat som sa nahlas zasmiala. Scenka s pumou vsak bola neprirodzena a prehnana, trosku to tym pokazili. Zaver sa mi pacil. V kine by som to asi vidiet nechcela, ale ako taka oddychovka moze byt. Okrem ineho zaujimave herecke obsadenie...A este jedna zvlastnost, kto by cestoval taku dialku na svadbu byvaleho snubenca? 60%. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Taková svatební konverzačka zhruba o něčem/ničem. Dávám 3 za to, že po příchodu z pivních slavností to bylo uvolněné, pohodové, vtipné a dialogy člověka bavily. Hlavně je vidět, že Reeves si chtěl odpočinout a našel něco odlehčeného mezi natáčením akčních věcí jako John Wick. Mno....takové jakové...jak to ohodnotit. Asi jako když jdede na návštěvu ke kámošovi a dá vám do ruky chlazeného Kozla. Jakože jo, furt lepší, než kdybyste dostali Heinekena a potajnu to chodili lít do hajzlu, ale na druhou stranu pořád je v obchodě plno dalších věcí jako Svijany, Primátor, Bernard....a to mluvím jen o velkých sráčopivovarech. No prostě líbilo se mi to, dalo by se z toho vylízat daleko víc, ale užil jsem si to. A teď už se jdu těšit na Wicka 3. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nástinem děje zcela běžná romantická komedie se vymaňuje alespoň formálně – vedlejší figurky víceméně neexistují a posloucháme jen a pouze rozhovory ústřední dvojice citových "vyprahlíků" na jejich cestě od opovržlivého nesnášení k srdečné náklonnosti. Ty obsáhlé konverzace v mechanicky střídaných kulisách sice občas působily strojeně a Winona zejména zpočátku rušivě přehrávala, nicméně jejich trefný cynismus a nevybíravé komenty pobavily a herci k sobě sedli. Lepší 3* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten slovní průjem zejména v druhý části film byl horší než teplý pivo na plicích a spolehlivě zabil těch pár fórků z první fáze, kdy film ještě připomínal romantickou komedii a ne Woodyho Allena bez Woodyho Allena. Keanu a Winona maj mezi sebou chemii, umí se na sebe podívat, jenže Victor Levin je prostě nudař od boha. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen za pouhých 10 dní. (ČSFD)
  • Při scéně, kdy Frank (Keanu Reeves) a Lindsay (Winona Ryder) sledují z postele film, lze vidět chybu střihu. V záběru zblízka drží Frank Lindsay za rameno, zatímco Lindsay si hraje s vlasy. Při záběru z dálky, který nastává okamžitě (zvuk z televize pokračuje), má najednou Frank ruku na dece a Lindsay ruce úplně mimo obličej. (six_seven)

Reklama

Reklama