Reklama

Reklama

Ten pravý, ta pravá?

  • USA Destination Wedding (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Keanu Reeves a Winona Ryder spolu v legendárním filmu Dracula vytvořili příběh velké, upřímné a čisté lásky. V komedii Ten pravý, ta pravá? do sebe vrazí jako věčně nepříjemní a nabručení samotáři na svatbě, kam prostě museli. Omylem se dají do řeči už na letišti během cesty a hned zjistí, že mají vlastně hodně společného: nenávidí ženicha, nevěstu, svatby a ze všeho nejvíc začnou nenávidět sebe navzájem. Oba by chtěli být úplně jinde, nejlépe sami a hlavně se navzájem nikdy nevidět. Jejich sarkasmus je na akci plné šťastných lidí, kteří se chtějí bavit, postupně od všech ostatních izoluje, až si prostě zbydou a musí si začít povídat. A když si s někým povídáte a pijete u toho víno, může se nakonec stát cokoliv. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (188)

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Ako dokázali tvorcovia dostať do takéhoto filmu Áčkové hviezdy Keanu Reevesa a Winonu Ryder? Tipujem, že jedine tak, že všetok rozpočet minuli na týchto dvoch hercov a preto nezvýšilo na iných hercov. Nik iný tu nehrá, nik iný neprehovorí počas celého filmu, všetci ostatní sú komparz.. Navyše zrejme nezvýšili peniaze ani na scénáristu a režiséra, pretože tieto dve veci ako keby tu absentovali. 2 hviezdy sú iba za sympaťákov Keanua a Winonu. Všetko ostatné je veľmi veľmi slabé. Naozaj nechápem.. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dosť katastrofa. Dialógy ako na horskej dráhe, raz hore, potom dole. Ani to vtipné mi neprišlo vtipné. Jediné na čo sa dalo pozerať boli oni dvaja, špeciálne Keanu je stále veľký fešák. Podľa mňa to bolo nudnejšie ako tá nudná svadba, na ktorej boli ... a to teda ja som fanúšik filmov typu bla bla bla. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nástinem děje zcela běžná romantická komedie se vymaňuje alespoň formálně – vedlejší figurky víceméně neexistují a posloucháme jen a pouze rozhovory ústřední dvojice citových "vyprahlíků" na jejich cestě od opovržlivého nesnášení k srdečné náklonnosti. Ty obsáhlé konverzace v mechanicky střídaných kulisách sice občas působily strojeně a Winona zejména zpočátku rušivě přehrávala, nicméně jejich trefný cynismus a nevybíravé komenty pobavily a herci k sobě sedli. Lepší 3* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten slovní průjem zejména v druhý části film byl horší než teplý pivo na plicích a spolehlivě zabil těch pár fórků z první fáze, kdy film ještě připomínal romantickou komedii a ne Woodyho Allena bez Woodyho Allena. Keanu a Winona maj mezi sebou chemii, umí se na sebe podívat, jenže Victor Levin je prostě nudař od boha. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Konverzační komedie, která není vůbec vtipná. Záměr byl možná dobrý, ale výsledný film už vůbec ne. Hodně slov, šíleně moc slov, které nejsou ale ničím zajímavým a už vůbec nejsou vtipná. Navíc, je všem hned jasné, jak tato dvojice asi může skončit. Opět to nejlepší prozradily trailery. Nejdelších 90 minut v mém životě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Winona Ryder (Lindsay) a Keanu Reeves (Frank) jsou jediné role ve filmu. Jediné hlasy, které se ve filmu ozvou jsou filmy, které hrají v televizi v pokojích, nebo oznamy provedené přes PA systémy. (newpage)

Reklama

Reklama