Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (166)

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Co děláme, když máme strach? Zavřeme oči a zapomeneme, že jsme tohle viděli! Přesně tak, nevěřím, že jsem měl tohle ve chci vidět. Zklamání.. nemám páru, co jsem viděl v trajleru, ale taková sračka. První polovinu jsem ještě bral, hmm snaha, ale nic zajímavýho, jediný co bych mohl, pochválit byl asi casting. Ženské postavy byly celkem slušně vybraný, myšleno jejich ksichty, až na tu mrdku, co se vybourala, ale je to úplně zabitý. Druhou polovinu už jsem jen čekal, kdy to skončí, tik tak, tik tak. Druhá polovina naprostá nuda a nějaké rozuzlení tady taky nehledejte, na to, že je hlavní postava policajt, tak nevyřeší vůbec nic. K tomuhle filmu si rozhodně Nenávist (z hlediska strachu) neudělám. Doslova i můj kocour, co si hraje se zbytkem stromečku byl děsivější. :) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jako nezaujatý divák, který neviděl jedinou předešlou Nenávist a ani to nemám v plánu (zatím), jelikož nevyhledávám tento druh Hororů, tak tahle novinka se mi dost líbila. Už tenkrát trailer, mě dost navnadil (scéna s useknutými prsty a hnijící černoch). A celkově jsem nečekal, že to bude celé až tak brutální (velký +). Atmosféra byla též výborná, snad jen Andrea Riseborough se mi nezamlouvala, vypadala jak po měsíčním, pikovém mejdanu. Jinak za mě velká spokojenost. Krásně děsivý, nenáročný Horůrek. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

originál jsem možná viděl,ale jistý si tím úplně nejsem.Nicméně nová verze už v traileru nepřesvědčila a kdo viděl trailer viděl většinu lekaček.Ty jsou sice občas celkem povedené,nicméně nijak nevybočují ze zajetých kolejí.A ono i kdyby ty lekačky a nějaké to bubání bylo sebepovedenější,nijak by to nezachránilo,že celý film připomíná spíš slepenec náhodných scén,které nedávají moc smysl a působí,že jsou tady spíš na efekt.Výslednému dojmu ani nepomáhá fakt,že tady divák absolutně nemá důvod se bát o jakoukoliv z postav,protože jsou buď krajně nesympatické a nebo jsou zde tak málo,že si s nimi divák nemá šanci vytvořit jakýkoliv vztah...40% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Do tejto Nenávisti som vkladal veľké nádeje, pretože trailer dosť navnadil a nedávno som aj rozmýšľal, že tie "vlasatice" mi už začínajú aj akosi chýbať. Lenže stal sa pravý opak. Najväčším mínusom filmu sú masky. Tým čím bol originál a vlastne aj remake z roku 2004 u mňa výnimočný boli práve masky z ktorých som mal docela nepríjemné zimomriavky. Neviem či to nebolo hlavne i pre to, že šikmooké xichty sú predsa len v hororoch strašidelnejšie ako tie naše...:) Druhé mínus vidím vo viacerých časových (v tomto prípade o zbytočný krok scenáristu) sekvenciách, ktoré film dostávajú do roviny monotónosti a tým pádom atmosféra The Grudge nemá kedy gradovať. Nehovorím, že to bola úplná katastrofa, ale pri remaku z roku 2004 (bože to už je teda doba!) som bol v kine totálne prikovaný a domov z kina som odchádzal..no poviem to rovno..mierne priposratý. Takto už na začiatku roka viem, že sa tento hororový kúsok do mojej TOP 5 určite nedostane. P.S. Všimnite si prognózu "najväčšieho hororového experta" Psychora ako mal tento film tohto roku zažiariť....zase vedľa :) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na exkluzivní silvestrovskou předpremiéru snímku The Grudge v Cinestarech, kam mohl jít každý, kdo šel zrovna kolem a koupil si vstupenku, jsem šel s očekáváním nanejvýš průměrného kousku, což se i vyplnilo. Pokud se dá na nové Nenávisti něco pochválit, tak snaha natočit dospělý horor bez úliteb teenagerskému publiku. Vizuál je spíš ošklivý, než cool, a hlavní hrdinka Andrea Riseborough také rozhodně nepatří mezi prvoplánově krásné herečky. Ale že by se ona snaha přetavila v nějak zvlášť doporučitelný snímek, to se říct nedá. Podobně jako v předchozích Nenávistech a Ju-Onech se tu nechronologicky vypráví vražedná historie spjatá s jakousi kletbou, a celé je to hrozně zbytečné. Spousta času je věnována postavám, u nichž je jasné, jak dopadnou (spoiler: umřou), naopak málo ho pak zbývá pro hlavní hrdinku v chronologicky poslední linii. Komické třeba je, že v závěru tvůrci chtějí, aby se divák strachoval o osud synáčka hlavní hrdinky, přičemž ale divák nemá šanci si tu postavu nijak oblíbit. O tom, jakou péči tvůrci věnovali vykreslení jejich vztahu, asi nejvíc vypovídá fakt, že se synek objeví na začátku, a znova pak až zhruba po hodině filmu. Nová Nenávist působí rozpadle, jako kdyby se mohutně přestříhávala - což je dost dobře možné, vždyť původní premiéra byla asi o rok odsunuta. Následkem toho film nemá drajv, tempo ani gradaci a jen velmi problematicky funguje návaznost jednotlivých scén. 5/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Během závěrečných titulků hraje „We Get What We Deserve“ od The Newton Brothers. (Duoscop)

Reklama

Reklama