Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (166)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(15%) Vidím, že tohle je pěkně dlouhá série filmů či často se opakujících nových verzí, remaků apod. Neviděl jsem ani jeden film před tím …. Tak je to na jednu stranu ode mě asi trochu hloupost se do tohoto pustit, ale co. Tento nový filmový počin je snad nová a samostatná verze. Nyní k obsahu. S tímto mám problém, ale pokusím se jej zestručnit …. Nechytlo mě to od první do poslední minuty. Hlavně jsem si všímal veškerých detailů. Režisér asi něco hulil, protože mi i přišly špatně poskládané jednotlivé scény. No prostě hrůza. Zejména když snímek obsahuje několik postav, které pak spolu mají nějakým způsobem souviset. Takže první 2/3 snímku byly totálně nezáživné, až jsem u toho málem usínal. Hororové prvky, lekačky, krev, děsivost – to vše zde je, ale natočeno a pojato dost nezáživně a podprůměrně, takže mě zde skoro nic nezaujalo. Uznávám, že poslední třetina filmu má už vyšší drive, ale i přesto mi přišlo, že to sleduju 3 hodiny. Herci mě nezaujali, hudba zde ani nebyla, prostě téměř nic. Tu 1* zde dávám opravdu s odř. ušima. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Kdo vstoupí do prokletého domu, odnese si prokletí sebou a už nikdy se ho nezbaví. Jednoduché a účinné. Horor postavený na "lekačkách", které jsou někdy očekávané. Co asi přijde, když někdo nakukuje do vany plné kalné vody? Přes tyto často viděné scény hodnotím film vysoko, zvláště proto, že končí tak jak správný horor končit má. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jestli jste viděli trailer, viděli jste všechno. Pesce daleko přecenil svoje možnosti a i když pracuje se slušnými herci i rozpočtem a navíc má stavební kámen v podobě silného i když už notně zkopírovaného námětu, nemá talent na to, aby divákům podal strašidelný nebo snad napínavý horor. Za každou cenu se snaží vytěžit atmosféru přeskakováním v čase a propojením osudu všech postav, ale je to stupidně sestříhané, neskutečně nudné a nemá to absolutně žádný tah na branku. Povedlo se pár lekaček, ale to je fakt všechno. Kdyby policista s tváří Demiána Bichira aspoň vedl napříč příběhy nějaké vyšetřovaní,ale on je tu absolutně nevyužitý a zbytečný. Mám docela rád tuhle frančízu a těšil jsem se, ale je to naprosto zbytečný a nudný, stejně jako nový Poltergeist nebo Amityville a další, naprosto zabité nové verze starých klasik. Stejný osud jako Kruhy, nudný kastrát od tvůrce bez sebemenší invence. 30%. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Starou nenávist jsem neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale ani není třeba, protože tohle už hůř dopadnout nemohlo, a na závěr roku 2019 je tohle jednoznačně nejhorší kino zážitek, kdy lidi z kina i odcházeli nebo byli na messengeru. Od režiséra tří průměrných hororů jsem toho moc nečekal, ale to, co tady předvedl, nemá hlavu ani patu. Od začátku film působí hrozně béčkově, kadence lekaček je 10 za 5minut, ale povedená nebyla ANI JEDNA z nich, atmosféra filmu úplně chybí, protože v 93 minutové stopáži na ni není ani prostor a právě na tom je znát nízký rozpočet. Chybí jakékoli dialogy nebo vykreslení postav, scény skáčou z jedné na druhou bez návaznosti jen, aby ušetřily čas, a to , co hororu chybí na atmosféře, se tady režisér pokusil nahnat na abnormálně hlasitých lekačkách, kde jediná strašidelná věc jsou právě decibely z repráků, nikoliv scéna samotná. Dementní, bez špetky nápadu a brutálně odfláknutá věc, tohle by mělo mít zákaz vydání, natož tak premiéry v kině... Odpočítaval jsem minuty do konce filmu, tomuhle filmu se prosím vyhněte oklikou. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Odložený film, ktorý mal byt prvým v tomto roku. Nevyšlo to, tak sme to dali spolu s filmovým znalcom z LA aspoň mimo kina. V tejto výnimočne zlej situácií. Kina sú zavreté a nenávisť už nebeží. Mne sa to celkom páčilo. A tých 45% je málo. Síce je to remake a originál ma zaslúžene viac, ale aj tak. Slušný priemer, ktorý by nezachránilo asi ani veľké plátno. 3* ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Během závěrečných titulků hraje „We Get What We Deserve“ od The Newton Brothers. (Duoscop)
  • Natáčení započalo 7. května 2018 v kanadském městě Winnipeg a skončilo 23. června téhož roku. Studio Sony jej pak do kin uvedlo až počátkem roku 2020. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno