Reklama

Reklama

Akta X - Série 11 (2018) (série)


Život po životě (S11E02)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mulderovi vyskočí na mobilu vzkaz, který je prosbou ze záhrobí. Brzy ho začne pronásledovat skupina zabijáků, která zjevně nechce, aby Mulder již 16 let mrtvému muži jakkoli pomohl. Mulder i Scullyová však zabijákům utečou a pustí se do riskantního vyšetřování utajovaného posmrtného programu... (TV Prima)

Recenze (24)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další šílenost, která se vůbec nebere vážně - jenže tohle bylo fakt dobrý a asi i lepší, než jakýkoliv Můj boj, s nájezdem na velmi zajímavou mytologii, jenže to by scenáristé neměli být líní. Být tahle epizoda součástí původních sérií, asi by to fakt bylo dobrý, takhle to působí nějak šroubovaně jen proto, aby tam bylo o něco o Střelcích. Jenže... This vůbec není pitomost. Je to epizoda zajímavá, má nápad, je kvalitní a mě bavila, opravdu super překvapení se zajímavým potenciálem na pokračování, které ale pravděpodobně nebude, Takhle teda máme alespoň velmi fajn jednohubku, která sice původním 201 dílům nesahá ani po úvodní titulky, ale v rámci celého seriálu je stejně nadprůměrná, skvěle akční a zatraceně zábavná podívaná pro fanoušky, která rozhodně nezklamala. Jedenáctka zatím super. 75%. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože muj, to je ale kokotina :( Kdo vymejšlí ty zápletky? Někdo s alzheimrem? Ty wogo tomu snad neuvěřej ani malý američani.... SPOILER: ty wogo, že nás po částech nahrávaj přes smartfouny do virtuální reality?! To jako vážně?!!! Přes telefonní hovory? To mě poser :( To je teda dost na dlouho... to se asi nedočkám. ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli jsem předchozímu dal (skoro) odpad, tohle je určitě poctivější záležitost. Sice je pořád cítit odér bezradnosti v psaní originálních scénářů s někdejší kvalitou, ale zachraňuje to (a to dost hodně) starý dobrý suchý humor, hlavně Mulderův. Dokonce celá epka by mohla mít náběh na parádní spikleneckou linku v mytologii, ale už předem cítím, že toho tvůrci (už) toho nejsou schopni. Ono taky docela chápu i je - dostali po dak dlouhé době možnost oživit to, na čem kdysi pracovali každý den a kvalitní psaní jim šlo od ruky. Když si dáte (nucenou) pauzu, na rozjezd něčeho dobrého jako kdysi potřebujete víc času, protože za tu dobu se nezměnil svět, ale i vy sami. Každopádně toto bylo už poctivě na půl cesty k navázání na feeling starých dobrých X-Files, kterých se fanoušci nikdy dosyta nenabažili a touží je mít i po těch 16 letech. Chápu je všechny. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je vážně ten nejhorší úvod, který mohla Akta X mít, po prvním díle, který znásilňuje "hlavní příběh" v míře nevídané, je tu tohle. Tady se zas vykopávají mrtvé tváře, zjevuje se další zlá organizace, která nedává vůbec smysl a podstata episody je neskutečně béčková, že by béčkově působila i na začátku devadesátých let. Respektive, ono by to mohlo být i slušné, ale to by si někdo musel dát alespoň trochu práce se scénářem. Akta X křížená Matrixem se prostě nekonají. Asi naštěstí, chtělo by se dodat. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovať v živote simuláciou v mobile a tak získať nesmrteľnosť, to nie je až taký zlý nápad, ako je zlé jeho spracovanie v tejto epizóde. Akčné prestrelky a jeden zúfalý príhovor zo záhrobia, to nie je to, čo očakávam od Aktov X. A dorazili to zamotaním všemožných nedávnych špionážnych káuz z nášho skutočného sveta. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama