Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 7

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 7

Recenze (136)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem Američan, tak jsem o tu moderátorku, která se postavila ve své show před celým národem Trumpovi, ani nezakopl. Tudíž jsem film přešel absolutně bez zájmu. Jen s tím rozdílem, že jsem se nemohl vynadívat na Margot, Nicole a Charlize. A nejde jen o jejich krásu, jako i o to, že je maskér předělal k nepoznání. Tak když už nic, tak aspoň něco, že… ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Neprečítal som si obsah, nevedel som o čom to bude, dokonca som to nevedel ani po traileri. Preto si asi viete predstaviť čo pre mňa ako konzervatívca film znamenal. Dívať sa na liberálne feministické kravy pracujúce vo Fox News, to je horšie než bambus pod nechty. Navyše keď ich hrajú moje obľúbené herečky. Charlize Theron opäť premenená na nepoznanie tu hrala chladnú ženu až hrôza. Margot Robbie zase typickú liberálnu hlupaňu, ktorá ide pracovať do konzervatívnej televízie a v prvý deň vylíže druhej lezbe, ktorá tam pracuje. Nie som extra fanúšikom Trumpa, ale v tomto filme môžete krásne vidieť, ako ťažko to prežívali liberáli a ako sa ho snažili kompromitovať. Dúfam že čím skôr na tento film zabudnem a prajem si, aby v Amerike už nikdy nebol demokratický prezident, aby presne takéto tupé liberálky porazilo. PS: Za to odškodné by som aj ja priznal, že ma obťažoval Ailes a že som ho preblafol. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Novinářská agitka, které nedokáže dosáhnout kvalit oceňovaných filmů z předchozích let. Nechci, aby to vyznělo nějak předpojatě, ale ono to tak stejně vyzní. Příliš zde do nebe křičí ta síla ženského empowermentu. Ano jedná se o příběh několika žen, které se vzepřely uchyláckému vedení stanice Fox, ale jedná se o naprostou zpravodajskou žumpu, která má problém správně jmenovat evropské státy a jde na ruku prezidentu Trumpovi (něco jako u nás TV Barrandov) a oslavuje ženy, které se do svých pozic dostaly přes postel a dostaly se tam především díky svému vzhledu. Ukázka toho, jak tenhle zvrácený business funguje. Otázka však zní. Měl by někdo takový být glorifikován? Mohla by následovat sálodlouhá konverzace na toto téma. Je to moderní a mě tohle opravdu nebaví. Nesoudím, ale jako zajímavý snímek, Bombshell rozhodně hodnotit nemohu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že snímek přinesl osvětu, na kterou tvůrci pravděpodobně cílili, to by patrně musel mít premiéru alespoň o rok dříve. Nicméně hlavní dámy mi udělaly radost a po všech těch metoo kauzách a girl power agitkách pro mě bylo značné osvěžení, že tvůrci nejdou jenom za tou agitkou, ač si to bezpochyby mnoho lidí bude myslet, ale zároveň to také není úplně blbé. Charlize Theron a Margot Robbie do svých rolí perfektně zapadly, ostatně tyhle dvě dámy jen málokdy šlápnou vedle. Menší problém jsem měl s Johnem Lithgowem, který v seriálu Koruna tak krásně ztvárnil Churchilla, leč obdobně namaskovaného a pořád jsem ho v něm viděl i v tomto filmu. Takže, pokud jste film cíleně vynechali, dejte mu teď šanci a pak mi případně vynadejte/poděkujte v PMku. Roger Alies je dole, svržen, další na řadě Weinstein. ()

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Na #metoo je jedna pozitivní věc: nad obtěžováním se přestaly zavírat oči a začalo se o něm mluvit. Na těch holkách (ve skvělém podání Charlize Theron, Margot Robbie a Nicole Kidman) je vidět strach a stud, přesto dlouhou dobu mlčely. Teď už se ti hajzlové bojí a nikdo si takové chování nedovolí. A pokud ano, prostředí se natolik změnilo, že oběti můžou vystoupit. Co mě ale sere, pokud to nějaká kravka použije ke svému obohacení a očerní slušného chlapa. 70% ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Natáčalo sa v Los Angeles aj napriek tomu, že dej filmu sa odohráva v New Yorku. (Real Tom Hardy)
  • Scéna reálnej postavy Rogera Ailesa (John Lithgow), ktorá žiada fiktívnu postavu Kayly Pospisil (Margot Robbie), aby si zdvihla sukňu, bola natočená viacerými kamerami, ktoré zachytávali všetky uhly naraz. Jay Roach nechcel, aby Robbie musel hrať túto scénu na viac ako jeden záber. (Arsenal83)

Reklama

Reklama