Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (17)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší veľmi dobrý seriál, ktorý ťaží z viacerých vecí. Zhrňme si ich. Originálny námet, dokonale vypiplaná technická stránka, hutná atmosféra, vhodne zvolený objekt, kde sa takmer celý príbeh odohráva a v neposlednom rade perfektný súlad dvojice Basgallop a Shyamalan, pričom aj ostatní tvorcovia vykonali výbornú prácu a taký Nimrod Antal určite nie je žiaden nímand. No a určite aj dĺžka epizód, tých desať dielov dosť zavádza, inak by samozrejme šlo o 5-dielnu minisériu a je super, že sa určitý dramatický oblúk otvorí a uzavrie vždy behom polhodinky. Zdá sa, že tvorcovia majú všetko premyslené, dej sa nezadrháva, záver bol určite vymyslený vopred a ďalej sa ukáže, či to majú tvorcovia premyslené na dlhšiu trať. ()

nylo 

všechny recenze uživatele

Au, tak tohle fakt nechceš. Opravdu nepříjemná dějová linka zabalená do drama,psycho, horor,msteriózního střívka. Každý díl narvaný nejednoznačnou gastro vizuální  orgií až do konce.  Herci mňamka. A jestli ty úhoře mlátil v dextrovkách, ale ne, za ten "užTiTořekli? konec, tomu prostě napálím plnou....UfUfUf ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Psychologické drama s prvky hororu, ale pořád spíše to drama s podmanivou atmosférou. Celý příběh mě neskutečně zaujal, a já měl od samého začátku, plnou hlavu myšlenek. Samotný Stehen King přiznal, že ho tahle show baví, a líbí se mu to tajemno kolem a kolem, plus ta psychologie mezi postavami. A i já byl nadšený. M. Night Shyamalan se na 1 sérii podílel jako producent a režisér dvou epizod - První epizoda Reborn, a předposlední Jericho. Tvůrce Tony Basgallop má zajímavý potenciál a bylo by fajn kdyby napsal scénář k nějakému drama-thrilleru a natočil to Shyamalan, to bych si nechal líbit, protože tihle dva k sobě pasují jak prdel na hrnec. Herecké výkony jsou perfektní a užíval jsem si každou chvíli s Rupert Grintem ( Ron z Harryho Pottera ), nebo Neill Tiger Free, na které celý děj stál. Ze začátku máte spoustu otázek, a během dalších dílů zjistíte co potřebujete, ale zároven si budete klepat na čelo a ptát se - Cože? Zkrátka je to dobře podmanivý se skvělými hereckými výkony a se zajímavou zápletkou. Plus musím zmínit soundtrack od Trevora Gureckise, ten je opravdu podařený, díky němu je seriál zajímavější. Chci 2 sérii! ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta atmoška ve mně zůstane dlouho. Geometický přesná, podpořená gastropornem a zamíchaná do dějově zmatečnýho, ale o to neklidnějšího celku. Grint a Kebbell to táhnou. Čím dál znatelnější odklon od 'tohle se takhle mohlo stát' do 'proč se i ty příčetný postavy chovají takhle' to přesto ke konci trochu rušil. Čili jo. Ale na druhou řadu si ten rok pauzy dám rád. ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi atmosférická záležitosť, skvele vystavaná s mnohými nepríjemnými a nejednoznačnými okolnosťami. Herecké obsadenie výborne ťahá aj nudnejšie pasáže a stále sa je na čo pozerať. Je preto veľkou škodou, že fenomenálny pilot je tým najlepším, čo prvá séria tohto seriálu prináša. Postavy som si obľúbil a dusnú atmosféru užil, no ďalšiu sériu očakávam, že tvorcom narastú gule a pôjdu ešte ďalej... drsnejšie... intenzívnejšie. Finále slabé. ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama