Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (17)

nylo 

všechny recenze uživatele

Au, tak tohle fakt nechceš. Opravdu nepříjemná dějová linka zabalená do drama,psycho, horor,msteriózního střívka. Každý díl narvaný nejednoznačnou gastro vizuální  orgií až do konce.  Herci mňamka. A jestli ty úhoře mlátil v dextrovkách, ale ne, za ten "užTiTořekli? konec, tomu prostě napálím plnou....UfUfUf ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Chvíli horor, chvíli zase napínavé drama, a takhle to skáče scénu od scény, díl od dílu. A je radost tenhle seriálový mindfuck sledovat, páč se nejen díky Shyamalanovi jedná o jeden z nejosobitějších nových seriálů. Jak se blíží nervydrásající finále, je už sice otázek pomalu víc než v předposlední sezóně Ztracených, ale já věřím, že nám to tůvrce Šestého smyslu ve druhé řadě vynahradí, a ke slovu se dostanou odpovědi. Možností kam se vydat je teď rozhodně dost. Zatím tedy veliká spokojenost a důkaz toho, že mysteriózní horory ještě mají co říct, když se vezmou za tu správnou pupeční šňůru. P.S. Novopečení rodičové si k hodnocení přidají deset miliard hvězdiček, a je tu minimálně jedna epizoda, kterou maminky fakt vidět nechtějí. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší veľmi dobrý seriál, ktorý ťaží z viacerých vecí. Zhrňme si ich. Originálny námet, dokonale vypiplaná technická stránka, hutná atmosféra, vhodne zvolený objekt, kde sa takmer celý príbeh odohráva a v neposlednom rade perfektný súlad dvojice Basgallop a Shyamalan, pričom aj ostatní tvorcovia vykonali výbornú prácu a taký Nimrod Antal určite nie je žiaden nímand. No a určite aj dĺžka epizód, tých desať dielov dosť zavádza, inak by samozrejme šlo o 5-dielnu minisériu a je super, že sa určitý dramatický oblúk otvorí a uzavrie vždy behom polhodinky. Zdá sa, že tvorcovia majú všetko premyslené, dej sa nezadrháva, záver bol určite vymyslený vopred a ďalej sa ukáže, či to majú tvorcovia premyslené na dlhšiu trať. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Není to samozřejmě žádná hrůzostrašná podívaná. Spíš takový sociální, tajemný průzkum do rodinky, která překonává post-traumatický stres z jedné nešťastné rodinné záležitosti. Pravdou je, že nadšení z prvních dílů, tím jak se na seriál nabalují další a další žánry trochu opadává, protože původní očekávání strašidelného, hrůzu nahánějícího seroše prostě postupně mizí. Objevují se sice nová témata, postavy, ale ty působí spíše rušivým dojmem. nezbývá než doufat, že ten poměrně slušný závěr nastartuje druhou sérii trochu jiným směrem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Apple TV na to jde od lesa, stejně jako Netflix. Zrealizuje zajímavé náměty a zangažují obecně známé tváře. Tady třeba pro změnu indického milovníka mysteriózního hororu – M. Night Shymalana. A jak ho mám rád, tak musím říct, že Servant se mi hodně nelíbil. Uznávám, má to dobrou, takovou neutěšenou atmosféru něčeho a přitom vlastně nevíte čeho. Možná trošku a la Twin Peaks nebo nedávno vydaný Dark. Jenže nabízí postavy, které nedokážete vystát, hlavně z pohledu těch bio hereček, jejichž postavy mi lezly krkem. Závěrečný díl mě nakonec tak nasral, že druhé sérii šanci jednoznačně nedám. ()

Galerie (61)

Reklama

Reklama