Reklama

Reklama

Kočičky

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedenáctileté Amy se začne líbit svobodomyslná taneční skupina a vzepře se proto konzervativním rodinným tradicím. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (82)

OndwaK 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh a kontrast dvou prostředí, ale mohlo to být odvyprávěno i svižněji a lépe. Některé odbočky jsem asi úplně nepochopil, ale rozhodně se tu nejedná o nic brutálně šokujícího, nebo kontroverzního. Film prostě jen ukazuje nepříjemnou a zvrácenou realitu. Sice docela dobře, ale jinak je příliš jednoduchý, nekonají se tu žádné velké objevy. 55% ()

VeliiQ 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky jsem tomu dala jen na truc, jinak bych tomu dala spíš tři. Tento film rozhodně není komedie a rozhodně to není pro malé holky. A ano, rozhodně to většině lidí nebude připadat normální. Ale film docela dobře odráží dnešní dobu, kdy si děti dělají na internetu, co chtějí, a nikdo je nekontroluje, nikoho to nezajímá nebo na ně rodiče nemají čas. O to horší je, když vyrůstáte v hodně věřící rodině, která vám nic nevysvětluje, o ničem s vámi nemluví, ale za všechno vás trestá a kárá. Podle mě by se hodně rodičů mělo zamyslet, co jejich dítě na internetu dělá, na co kouká, a taky nad tím, jak o tom se svým dítětem mluvit tak, aby se tohle nestalo. A ještě, pokud by to hrály starší herečky - pak by to teprve vypadalo sexy a úplně by to ztratilo smysl toho šoku a zhnusení. Takhle to snad působilo odpudivě pro všechny. Ještě teda, Netflix to fakt blbě propagoval, o tom žádná, podle mě ten film asi neviděli... ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Průměrné soc drama o jedné chudé přistěhovalecké holce, která se snaží zapadnout mezi partu rebelujících spolužaček a jako pojítko mezi tím je "takové to vyzývavé holčičí tančení, které vidíme běžně u současných pop star". Akorát teda, že to u 11 letých působí trochu divně a tak se možná ani nedivím, že to vzbudilo tolik kontroverze. 5/10 ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

To je ten novy svět podle Netflixu? Děkuji nechci. Netflix je jen nástroj liberální agendy neomarxismu, který pouze dopředu a propagačně ukazuje, jak bude od roku 2024 vypadat i samotná tvorba Holyúdu. Rozbíjení starého světa je v plném proudu a Brave New World pod institucí v světového zionismu je na dohled. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Domníval jsem se, že v tomto věku potřebují partu jenom kluci a holky si to vyřizují jen ve dvou či ve třech. "A nakonec, nešlo o partu, ale o tanec". A nešlo ani o "hříšný" tanec, skákání přes švihadlo to dokázalo také. Z filmu latentní lascivnosti se proklubal film projevené nevinnosti. Přitom rozhodně nelze pominout Amyin rodinný background a ani jíž zmíněnou dámskou sestavu. Holkám je jedenáct či dvanáct; ještě v deseti nebo po třinácti by to už nefungovalo. - Frank Zappa to v písni "I"m so cute" říká jasně: "Some folks got it / Some folks don't." Zkrátka "Cuties", "Miňonky". A ještě něco navíc: psychoanalitik Wilhelm Reich prokázal, že pohyb uvolněné pánve koná zázraky nejen v pohlavním životě, ale i v oblasti obecného zdraví. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Scénář byl napsán už v roce 2017. (Bragha)

Reklama

Reklama