Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nás opäť dostal, španielsky thriller, ako sme od neho zvyknutí – zamestná vašu myseľ sériou slučiek, je napínavý, zápletky sú hlboké a len pomaly sa klbko rozpletá. To, čo spočiatku vyznievalo ako séria náhod a nesúvisiacich príbehov, postupne do seba zapadá. Aj keď v šiestej časti nastal pocit, že sa dej už zbytočne zamotáva a nič nové sa nedozvieme, v závere pochopíme, že sme Paula opäť podcenili. Dobre obsadené postavy, najmä Mario Casas v hlavnej úlohe. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Velice povedenej kousek. Ač v nemálo místech překombinovaný a spoléhající se na velké náhody či nedotaženosti, přesto jsem až na jeden díl nemohl spustit z obrazovky oči. Postavy se dají přehrabovat vidlemi, a přesto je každá jiná, má svůj charakter i neotřesitelnou pozici v napínavém příběhu o Umítancovat a jejím Matějovi. Vzhledem k výše popsanému se nedá vyloučit druhé zhlédnutí. ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to určitě nadprůměr. Několik příběhových linek, které se průběžně spojují a zase odpojují, přičemž nikdy nevíte vše, a tak si stejně jako detektivové průběžně stavíte a zase demontujete různé hypotézy, kdo, co a proč udělal. Určitě to má napětí a dokáže to vtáhnout. Mám samozřejmě i výhrady, které ale seriálu berou jen jednu hvězdičku. ČÁST Z NICH JDE ASI VNIMAT JAKO SPOILER, TAKŽE POZOR!!!!! Ex kurvy jsou tu až nadpřirozeně chytré a elegantní, a mají skvělé zuby, a celá ta část s nimi je prekombinovaná. Druhá věc je konečné odhalení reality, které mne jednak napadlo už někdy v půlce a které je vlastně dost scenaristicky laciné. Tohle by nikdy nedělal, nedává to racionálně smysl, takhle sám sebe položit. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Naprostá nečekaná španělská paráda. První díl Vás úplně rozloží ve stylu Mementa a když už si myslíte, že od druhého se budou věci vyjasňovat, dostanete ještě větší porci neznáma. Záhy se bojíte, aby z toho nebyla zbytečně zamotaná fraška, ale od poloviny seriálu to naopak nabere jasný přímočarý akčně thrillerový spád, u kterého si okoušete i ten poslední nehet na ruce. Nemohu si vzpomenout, kdy naposled mě seriál takto potěšil. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prvý diel, dva nedávali veci moc zmysel, pretože sa na Vás chrlili postavy, udalosti. Následne ste sa postupne s jednotlivými postavami vydávali do ich minulosti, vďaka ktorej začali aktuálne zážitky dostávať hlavu a pätu. Tu sa dá rozhodne konštatovať, že forma víťazila nad obsahom a zároveň treba dodať, že obsah stál za to. Čo zrazilo 1* samo o sebe bola celá účasť "všemocnej" policajnej agentúry. Vo výsledku som ocenil, že som dostal férovú odpoveď na všetky otázky, ale tých navzájom ovplyvňujúcich motívov tam bola až moc. Plus platilo, že čím zásadnejšia udalosť čo sa týka dopadu na osud postavy, tak tým komplikovanejšie riešenie sa volilo. Za prvé 4 časti by som dal kľudne 5*, skvelo pôsobiaca tajomná skladačka, ale druhá polovica postupne zrážala dojmy takým spôsobom, že musím, aj keď vlastne dosť nerád, dať len 3*. Hlavne keď nad týmto seriálom začnete premýšľať po dopozeraní s odstupom jedného-dvoch dní, tak si nespomínate na skvelé momenty, ale rozoberáte sami so sebou diery v logike. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno