Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Velice povedenej kousek. Ač v nemálo místech překombinovaný a spoléhající se na velké náhody či nedotaženosti, přesto jsem až na jeden díl nemohl spustit z obrazovky oči. Postavy se dají přehrabovat vidlemi, a přesto je každá jiná, má svůj charakter i neotřesitelnou pozici v napínavém příběhu o Umítancovat a jejím Matějovi. Vzhledem k výše popsanému se nedá vyloučit druhé zhlédnutí. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Netflix nám přináší tuto osmidílnou krimi minisérii podle knižní předlohy od mého oblíbeného španělského režiséra. Sledujeme osudy několika postav, které se po několika dílech protnou. Každý něco skrývá a my nevíme, komu věřit. Jak souvisí zmizelá žena s mrtvou jeptiškou? Časem do hry vstoupí víc hráčů a vše se komplikuje. Děj se hodně točí kolem obchodu s bílým masem a věcí s ním spojených. Často vidíme flashbacky našich hlavních hrdinek. Nakonec do sebe vše zapadne a začne hra o čas i o život. Někdo se snaží prokázat svou nevinu a jiní zachraňuj svůj život. Je to dobře natočené. Jediný problém bych viděl v tom, že jsou některé zvraty snadno čitelné, a tak vás jen máloco v seriálu překvapí. I tak jde ale o dobrou zábavu, u které se určitě nudit nebudete "Kde jsou ty kazety?" ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Naprostá nečekaná španělská paráda. První díl Vás úplně rozloží ve stylu Mementa a když už si myslíte, že od druhého se budou věci vyjasňovat, dostanete ještě větší porci neznáma. Záhy se bojíte, aby z toho nebyla zbytečně zamotaná fraška, ale od poloviny seriálu to naopak nabere jasný přímočarý akčně thrillerový spád, u kterého si okoušete i ten poslední nehet na ruce. Nemohu si vzpomenout, kdy naposled mě seriál takto potěšil. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi takto: první díl mě odradil a zavrhla jsem to jako trapnou telenovelu. Pak mi kámoška opakovaně a nadšeně hlásila, jak se jí to líbí. Tak jsem tomu dala ještě šanci a podívala se na díl č. 2. Ten byl překvapivě vážně skvělý a vůbec v ničem nepřipomínal díl první (ani v atmosféře, natož v obsahu a dokonce tam hráli i úplně jiní herci; takže jsem se musela pak podívat znovu na jedničku, což se ukázalo dočista zbytečné, protože to skutečně téměř nijak nenavazovalo:)), dál už to bylo docela napínavé a nepředvídatelné, prostě takové správně horkokrevně španělské. Nakonec jsem nelitovala. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už úvod a představení "hlavního" hrdiny je zábavné a originálně pojaté ale to je teprve začátek, který dost klame tělem. Pak přicházejí věci, které nechápe ani hrdina ani divák. Vše skončí v nejlepším a přestože by divák u druhého dílu čekal přímé navázání, dojde k prezentaci další postavy, která s původním dějem na první pohled nemá nic společného. Později do sebe začne vše krásně zapadat, postavy diváka baví a nestačí obdivovat, jak i ta nejmenší, vedlejší zápletka, zapadá do celkového vyznění. Jedno ze závěrečných doznání je možná moc navíc, ale nijak to nekazí výsledný dojem a "Nevina" je jeden z nejlepších thrillerových seriálů co jsem viděl a nejen že vyniká výborným scénářem a skvělými herci, dokonce i parádně vypadá a to není tak úplně obvyklé. Překvapení a to velice příjemné. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno