Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (157)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už úvod a představení "hlavního" hrdiny je zábavné a originálně pojaté ale to je teprve začátek, který dost klame tělem. Pak přicházejí věci, které nechápe ani hrdina ani divák. Vše skončí v nejlepším a přestože by divák u druhého dílu čekal přímé navázání, dojde k prezentaci další postavy, která s původním dějem na první pohled nemá nic společného. Později do sebe začne vše krásně zapadat, postavy diváka baví a nestačí obdivovat, jak i ta nejmenší, vedlejší zápletka, zapadá do celkového vyznění. Jedno ze závěrečných doznání je možná moc navíc, ale nijak to nekazí výsledný dojem a "Nevina" je jeden z nejlepších thrillerových seriálů co jsem viděl a nejen že vyniká výborným scénářem a skvělými herci, dokonce i parádně vypadá a to není tak úplně obvyklé. Překvapení a to velice příjemné. ()

leila22

všechny recenze uživatele

100 bodov za ten záver! Tvorcovia tohto krimi seriálu sú snáď tí najväčší lišiaci. V priebehu ôsmych častí ma niekoľkokrát dostali a garantujem vám, že pochodíte rovnako. Treba sa prelúskať cez prvú-druhú epizódu a následne sa nechať unášať španielskou vlnou kreatívnych nápadov, nekonečných zvratov a prekvapivých flashbackov, ktoré si koniec koncov dokázali s úctou ukočírovať. Detailná réžia v rukách ostrieľaného Oriola Paola (Contratiempo, Durante la tormenta), pútavá atmosféra a výborný strih, to všetko El Inocente má. A k tomu aj zopár drobných chybičiek, ale na tie sa môžeme vykašľať. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Zbytečně přetwistované a přestylizované. Divácky asi největší popcorn. Ze začátku to mělo punc něčeho geniálního, který se postupně vytrácel, naštěstí ne do prázdna. Nevím jestli je to pro španělskou tvorbu něco specifického, ale bylo to emocionálně přepálené podobně jako la Casa de Papel, tj. styl který moc nemusím, ale chápu, že má každá regionální tvorba svá specifika. Ale kolem a kolem jsem se docela bavil, zvlášť pro některé fešné kočky, hlavní feme fatale v brýlích, o lala. Mít to o 2 hodiny a 1 linku méně, vůbec nic by se nestalo. Přes tu kritiku 6,5/10, ale nic extra, dívám se na tebe Tede! ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nezklame nikdy, i když upřednostňuju projekty, které si sám i píše. I přesto, že autorem tohoto námětu tentokrát není on sám, je nám, jako je u Pauloa pravidlem, naservírována pěkně zamotaná storka a trvá skoro celou sérii, než se celá rozplete (přesto je o něco více předvídatelná, než je u Pauloa pravidlem. Není se ale čemu divit, Paulo je prostě králem nepředvídatelného). Napětí rozhodně nechybí ani Neviny, udrží vás připoutaný k obrazovce, po řemeslné stránce je to jako vždycky paráda, ale nemůžu se ubránit pocitu, že jsem od novýho projektu Pauloa čekala ještě větší pecku. I tak se ale samozřejmě jedná o nadprůměrnou podívanou. A třeba se příště Paulo zase vrátí k něčemu ryze svému a moje srdce zajásá ještě o něco víc. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi takto: první díl mě odradil a zavrhla jsem to jako trapnou telenovelu. Pak mi kámoška opakovaně a nadšeně hlásila, jak se jí to líbí. Tak jsem tomu dala ještě šanci a podívala se na díl č. 2. Ten byl překvapivě vážně skvělý a vůbec v ničem nepřipomínal díl první (ani v atmosféře, natož v obsahu a dokonce tam hráli i úplně jiní herci; takže jsem se musela pak podívat znovu na jedničku, což se ukázalo dočista zbytečné, protože to skutečně téměř nijak nenavazovalo:)), dál už to bylo docela napínavé a nepředvídatelné, prostě takové správně horkokrevně španělské. Nakonec jsem nelitovala. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)
  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)

Reklama

Reklama