Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Davidkkk 

všechny recenze uživatele

Do půlky seriálu vlastně hodně v pohodě dětský pokus, který ničím nepřekvapí, ale také neurazí. Iman Vellani je nečekanou castingovou trefou a takový Bruno je podle mě nejlepší postavou seriálu. Čímž se dostáváme k drastické změně tónu seriálu – totiž ke 4. epizodě, v níž hlavní hrdinka Kamala zavítá do Karáčí. Veškeré události následující jsou směs nelogičností, špatného humoru a extrémně nudného a plochého příběhu, který z Ms. Marvel dělá jeden z nejhorších MCU projektů všech dob. Kam tohle všechno směřuje mě už ani nezajímá a Marvel je definitivně v prdeli. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2hou epizodou som to ukoncil. Dovod? Kym prvy, petrofarebny ponukne aspon stereotyp a takmer stand-up vystupy indicko-pakistnskej rodiny, dalsia epizoda uz neponukla ani len chytlavu pesnicku, ci nejake nekorektne stereotypne azijske joke-y :D. Cringe like hell a hlupucky scenarik. Jedna sa rozohodne o zalezitost pre nastrocne publikum. My ostatni si tu neprideme prakticky na nic. Niekomu mozno parodia na vzdusne zamky, bollywood, ci len poblaznene "mlade masko" ucarovalo. :) . Pre mna vsak strata casu a druhy bol zaroven i posledny diel. Neodporucam. ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Po WandaVision a What if.. asi nejlepší seriál od MCU, daleko nad sračkami typu Hawkeye nebo FaWS. Jasně, to origální prostředí spojené s Pákistánem a jeho historií dělá hodně, ale asi nejlepší je, že postavy jsou tentokrát naprosto normální a chovají se i většinu času tak. A nakonec tomu odpustí i ty místy hlušší momenty. No a ten komixový pohyb v pozadí, to je vyloženě laskominka. 75% P.S. Mám takový pocit, že Kamala bude do budoucna docela důležitou postavu pro celé MCU. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Kamala Khan je první superhrdina, který má za sebou normální, kompletní, fungující a podporující rodinu (oba rodiče, sourozenec) a ani si nenese si v duši rodinné trauma. Což je velmi osvěžující a nové. Také je prvním superhrdinou, který má víc opravdových přátel a doslova čerpá podporu z nevirtuálních sociálních sítí. Těším se na další věci, ve kterých se objeví. Ať budou jakékoli. P.S. Pokud mám kritizovat, tak délku páté epizody. 30 minut je prostě málo. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Je to roztomilé, pohodové, příjemně vtipné. Kamala je neskutečně fajn a baví mě se na ni koukat. Prostředí a výprava je taky fajn ale co to nejvíc sráží je scénář, který se pod obrovským objemem otázek v rámci MCu ztrácí a vyvolává další otázky. Mnoho věcí nedává smysl, něco není vysvětlené. Zde je jasná cílovka děti, ale to nebrání dospělému se na to podívat a přesto se bude bavit. Bohužel je to ovšem vše nahuštěné v šesti dílech a plno věcí je upozaděno. Korunu tomu nasazuje poslední díl kdy se opět s elitních jednotek dělá banda neschopných blbců, na které vyzrají děti...ve výsledku moc fajn průměr ()

Galerie (145)

Zajímavosti (77)

  • Skladba, kterou slyšíme v závěrečných titulcích, je „Rozi“ od Evy B. Eva B je jedna z prvních rapperek v Pákistánu, v níž se odráží slova matky Kamaly (Zenobia Shroff). (Kubaaa97)
  • Na plaketě střední školy, kam Kamala (Iman Vellani) chodí, si můžeme všimnout několika jmen. Jedná se spisovatele, editory, kreslíře a další, jež se podíleli na komiksech s Ms. Marvel a Captain Marvel. (Kubaaa97)

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama