Reklama

Reklama

Scooby-Doo and the Reluctant Werewolf

(TV film)
  • Slovensko Scooby-Doo a nešťastný vlkolak

Na Draculovom hrade sa každý rok konajú preteky monštier. Tie sú však ohrozené, keď svoju účasť odmietne vlkolak. Dracula vymyslí plán ako hry aj tak uskutočniť a na vlkolaka premení Shaggyho. Ak sa chce opäť stať človekom, musí preteky vyhrať. (TV Markíza)

Recenze (6)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento diel je celkom vydarený. Nápad s Draculom a s "príšernými" pretekármi a pretekami nie je na zahodenie. Tých vtipov tu bolo pomenej a Shaggy so Scoobym až tak neválili svoje hlášky, ale pozrieť sa na to dalo a malo to hlavu aj pätu. Tu mi paradoxne absencia ostatných až tak nevadila. 60 % ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Pro mé hodnocení číslo 20 000 jsem se snažil vybrat něco mimořádného. Pro Scooby-Doo jsem se rozhodl z jednoznačného důvodu. Na téměř všechny filmy se Scoobym jsem se díval se svým bratrancem, který bohužel nedávno zemřel při autonehodě. Tímto na tebe zde vzpomínám a chci ti říct, že na tebe nikdy nezapomenu. Martínku, měl jsem tě moc rád a všem nám moc chybíš. :( ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Viděno na německé RTL2 a svého času i když jsem tomu nerozuměl, stačilo mi, že se tam objevoval semtam nějaký ten vlkodlak, respektive upír. Super. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

Trochu netradiční Scooby-Doo (Shaggy co se nebojí, chybějící doplňující trojice postav, dokonce i Scrappy je snesitelný a v jiné úloze než obvykle, neřeší se ani záhady). Na druhou stranu to pěkně vyvažuje zasazení do hradu (který má pro mě příjemný vizuál) a přítomnost několika monster, především Drákulu. Většina děje se ovšem točí kolem závodu příšer, kde na Shaggyho čeká několik nástrah. ()

Reklama

Reklama