Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (59)

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívny posun späť. Dôvod? Príliš veľa motívov, ktoré sa ku koncu začnú trieštiť, rozpadať a zauzlovať, čo síce vytvára podmienky pre vyvrcholenie v tretej sérií, ale zároveň to uberá na tej pohodovosti s ktorou ten seriál tak dobre narábal. Ted Lasso prestáva byť hlavnou postavou a je len častokrát sledovateľom udalostí na ktoré nemá žiadny vplyv. Funkčné stále v detailoch - či už sa jedná o Roya alebo vnútorný svet hrdinov, ktorý je prezentovaný po troškách ale my si aj napriek tomu dokážeme  o nich vytvoriť akú takú predstavu. Zauzlovanie na konci som čakal a zároveň som bol ním sklamaný. Aj napriek uveriteľnej motivácií, som čakal niečo sofistikovanejšie. Ako medzi článok medzi sériami to vie pripraviť živnú pôdu pre vyvrcholenie. Ale ako celok mi to prišlo uťahané, a bez pamätnej scény. A epizóda o Beardovi a jeho nočnom putovaní bola bizarná, zbytočná a do konceptu seriálu absolútne nezapadala. 2.séria - 60% ()

Reklama

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako som bol nadšený prvou sériou, tak som sklamaný druhou. Postava Teda odstavená nie na druhú koľaj, ale totálne mimo. A keď sa dostane do záberu, rieši sa jeho nervové zrútenie nasilo nastrčenou postavou cvokdoktorky, samozrejme čokofarby. Humor z jednotky sa vyparil, miesto toho tu máme nudné socio-tlachanie. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší než první série, hlavně kvůli věnování se hodně vedlejším postavám v klubu, ale i tak se na to furt kouká dobře a kvalitu si to udržuje. Poznáme více do hloubky Teda, téměř každá vedlejší postava měla díl jenom o nich a ke konci se to tak nějak vše seběhlo a navnadilo na 3.sérii, na kterou se rád kouknu, ale nebude to něco, na co bych netrpělivě čekal. Nejvíc jsem si oblíbil asi postavu terapeutky, která byla výborná a skvěle napsaná, epizoda s Vánoci asi nejhezčí a nejvtipnější moment v poslední epizodě finální rozhovor s Akufem. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// You win some, you lose some. Druhá série podobně jako ta první při výkopu trochu zavrávorala, ještě před koncem prvního poločasu se ale borci okolo pořád neuvěřitelně sympatického Teda Lassa našli, a v té druhé půli už se zase hrál nádherný fotbal. Z některých gólů se pak člověku chtělo vyloženě plakat (a taky že plakal...), jaké to byly trefy do černého. Závěrečný výsledek tak absolutně nezklamal, tým se dočkal zasloužené výhry a já se moc těším na další utkání. 8/10 ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama