Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (59)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že druhá série Teda Lassa mě bavila o chlup víc, než série první. Jsou tu totiž některé díly, které nejenom, že jsou výborné, ale také třeba odkazují na takovou vánoční legendu, jako je Láska nebeská. Také se mi po dlouhé době stalo, že jsem se pátek za pátkem těšil konečně na něco komediálního, odpočinkového, co mi ten vstup do víkendu tak nějak příjemně rozmělní. Téma je ostatně pořád stejné a stále poctivě se z něj čerpá správným směrem. Na postavy jsem si také už zvyknul, byť na některé se zvyká hodně těžce (třeba typická Britka Juno Temple). Také je tu docela obstojně fotbalových situací, které baví, ale i dojmou a k tomu se více řeší psychologie některých postav. Pátou hvězdu jsem přidal za sérii zábavných momentů s Royem ve fotbalovém studiu před utkáním a za epizodu s Beardem. To teda byl dobrej mazec. Centrum dění – Ted Lasso – v podání Jasona Sudeikise mi tak je po druhé sérii o mnoho bližší, než po sérii první a já už se teď nemůžu dočkat série třetí. ()

VášaVF odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že druhá série Teda Lasso měla k 11. 10. 2021 hodnocení  82 %. První řada byla originální a vtipná a hlavně o sportu. Ovšem ve druhé sérii se místo fotbalu řešily vztahy a celý seriál šel ke dnu a já se každý další díl ptal sám sebe, proč na to koukám a trpím. Asi jsem čekal návrat ke sportu, ale ten nepřišel a zůstal hodně upozaděn např. vztahem Sam a Rebecca a tím, jak si Beard urovnává myšlenky nočním putováním Londýnem. Pane jo, to byla sračka! ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odlehčeného pozitivního seriálu přepíná druhá série absolutně nepochopitelně na těžce depresivní vlnu běžných větších či menších životních problémů a překážek. Humor a příběhová linka je upozaděna a na scénu nastupují osobní strašáci hlavních protagonistů. Ne, že by to seriál dělal špatně, ale podobných kousků je k mání přehršle a Ted Lasso se dobrovolně vzdal toho, co mu šlo nejlíp. ()

fixaman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že tuhle změnu jsem nepochopil. V polovině série se Ted Lasso proměnil z půlhodinového feel good sitcomu v téměř hodinovou celkem tuctovou dramatickou vztahovku plnou deprese. Původně naprosto jedinečný seriál absolutně domrvili a mě to vážně mrzí. Jediné, čeho si cením je díl s koučem Beardem, který byl absolutně parádní. Třetí sérii dám šanci, ale moc od ní po tomhle nečekám. Taková škoda. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria Teda Lassa je v mnohých ohľadoch iná, ako bola tá prvá. Už to nie je iba o futbale, tentoraz sa tvorcovia rozhodli venovať viac pozornosti vývinu postáv než samotnej hre. A nebolo to úplne na škodu... Zo začiatku sme boli na tej istej vlne, ako v prvej sérii, no potom sa v niekoľkých epizódach začala dejová línia rozchádzať a niektoré postavy dostali vlastné časti (rozhodne najlepší bol pre mňa Beardov večer). Tento spôsob mi príde celkom zaujímavý a vždy keď ho v nejakom seriáli vidím, tak sa teším na záverečné spojenie všetkých týchto línií, čo sa, v tomto prípade, aj stalo. A to v poslednej epizóde, kde sa jedna z najdôležitejších postáv naplno prejavila, no určite to nemyslím v dobrom... Zhrniem to, humor a repliky opäť výborné, herecké výkony znovu skvelé a Roy Kent opäť fantastický, no prvej sérii sa to už úplne nevyrovnalo... Ale aj tak 8/10. "I brought you here to remind you, that football is a fucking game. You used to play it as a fucking kid, because it was fun. And even if you get your fucking legs broken or your fucking feelings hurt. So fuck your feelings, fuck your thinking, fuck all that bullshit. GO BACK OUT THERE AND HAVE SOME FUCKING FUN !" ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

  • Když jde Roy (Brett Goldstein) do televizního studia, tak hraje píseň „Anarchy In The UK“ od Sex Pistols. (Duoscop)
  • Roli rozhodčího si v zápase zahrál skutečný ostřílený rozhodčí z Premier League – Mike Dean. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama