Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Nebylo to špatné. Lekačky vcelku fungovaly a prvních pět minut jsem vážně ztuhnul a přilepil oči k obrazovce. Líbil se mi nápad s příběhem o Larrym. Bylo to dost creepy. Celkově byl Larry vážně strašidelný a rouška tajemna tomu dodávala ještě větší grády. Potom se však Larry ukázal v celé své kostnaté kráse a z vás jako u většin horrorů opadne ten prvotní strach. Jako jednohubka v pohodě, kterou ale do pusy podruhé už nedáte. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dejte si dohromady Quiet Place (podobný vzhled monstra) + Lights Out (dělá mu blbě světlo) + Z (vykradený námět i když tohle bylo dříve nicméně Z zase dříve vyšel) + autista a vyjde Vám Come Play. Tak, že děj je takový, že autistické děcko si nemá s kým hrát tak narazí na monstrum Larryho co ho chce za kamaráda ve svém světě a snaží se ho tam dostat. Problém je v přístupnosti jelikož v celém filmu není ani jedna pořádná lekačka a spoiler ani tam nikdo neumře (po Annabelle 3 to je druhý horor s nulovým bodycountem). 2 hvězdy za film a jednu hlášku co mě rozesmála kdy se ta kniha ptala jestli budou s Larrym kamarádi a ten jeden kluk řekl, že nebude. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Come Play hrá férovú hru a ponúka presne to, čo jeho námet sľubuje. Vystrašený chlapček hrá skvele, monštrum je vydarené, budovanie napätia a gradácia deja fungujú. Takže mám tendenciu aj odpustiť niektoré veci, ako nejednoznačné pravidlá hry, monštrum totiž niekedy nezastaví ani vypnutie elektriny. Come Play je zbytočne doslovný, ale zase ústredná myšlienka je vyslovená pomerne originálnym spôsobom. Decká a nakoniec aj ľudia akéhokoľvek veku sa po jeho pozretí asi ťažko zbavia pri komunikácii mobilov, tabletov a počítačov, ale snaha sa cení. Tú štvrtú hviezdu nakoniec dávam aj za, podľa mňa, vydarenú pointu. 70% ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak je možné, že v jiných hororech je krve jak z prasete, přesto mě tak nezaujmou jako tento na první pohled nenáročný horor, který má tíživou atmosféru, která mě pohltila. Nebýt jí, tak by to byl další nudný horor se spratkem, který si sám nedokáže utřít špinavou hnědku, v hlavní roli. Nevhodné pro autisty a epileptiky. ()

Sayge 

všechny recenze uživatele

Film Kruh ve mne vyvolal strach z kazet který trval několik měsíců, nicméně film Larry mi bohužel strach z mobilu nahnat nedokázal, neboť postrádá 2 hlavní aspekty duchařských hororů, atmosféra a lekačky (Alespoň dle mého názoru). Film má vcelku originální nápady a kreatura Larry je slabě řečeno "creepy". Film se odehrává kolem autisty Olivera, fanouška Spongeboba a Larryho, osamělého a vychrtlého dlouhána, který vydává mrazivé a nepříjemné zvuky jako Babadook. Jo a ten kluk má i matku a otce, ale ti nebyli moc zajímaví. I přesto, že atmosféra filmu je v podstatě nijaká a lekaček není taky nijak extra požehnaně mnoho, je Larry pro mne jeden z nejlepších hororů roku 2020 díky skvělému ozvučení a velmi povedené vizuální stránce. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno