Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na záver dňa sa mi začína "dariť". Pekne som si to naplánoval. "Come Play" je totiž opätovne veľmi vydarenou, atmosferickou ducharinkou, ktorá ma napodiv omnoho viac vtiahla do deja, ako nedávny "Z", z ktorého podaktorí padali na kolená, ako miništrant pred farárom v spovednici. Hodnotenie v podobe "dvojky - trojky" pochopím, no "jednotka" je asi tak objektívna, ako zmysel celoplošného testovania nie len na Orave. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatický malý horůrek, ktorý si síce berie z Babadooka viac než by sa žiadalo, ale narozdiel od spomínaného Babadooka, ktorý bol vyslovene psychologickým hororom, Come Play sa zameriava skôr na to klasické hororové strašenie, ktoré sa mu však darí veľmi fajn. Samozrejme s detským hlavným hrdinom v titulnej úlohe sa nezmôže na žiadne drsné hororové výjavy, ale také to prvoplánové hororové strašenie s neviditeľným bubákom odvádza viac ako dobre. Navyše má nijako neotravujúce postavy, jednotnú atmosféru a náladu po celú stopáž, príjemne krátku dĺžku a slušný dizajn monštra Larryho. Byť to aspoň v sekunde o niečo originálnejšie alebo aspoň snažiace sa priniesť niečo nové, osobité čo sme ešte nevideli v desiatkach ďalších hororov, neváhal by som ísť s hodnotením aj vyššie. CELKOVO: 6/10 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Malého autistu obtěžuje rachitické strašidlo, které se chce kamarádit. I když je ve filmu řada obšlehnutých motivů vizualizací bubáka počínaje či jeho zjevováním prostřednictvím tabletu či mobilu konče, nepůsobí film jako slaboduchá kopírka. Sedlo mi to též herecky a z Robertsona třeba jednou něco bude. A konečně i atmosféra s několika napínavými chvilkami měla něco do sebe. Mínusem je až přílišná temnota, která způsobuje, že se záporák většinou schovává jen ve stínech a asi největší průšvih je, že podobně jako remake Poltergeista je i tohle horor pro celou rodinu. Za čistě žánrový moment se dá počítat snad jen chvilka v závěru. Každopádně jako debut je to ucházející, tak to snad příště bude lepší. 60% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oliver nemá kamarády, a tak si ho vybere postava jménem Larry, která je z jiného světa. Jenže Oliver se kamarádit nechce, jelikož Larry je příšera, a on se ho bojí. Do toho rozbitá rodina, nepříjemní spolužáci, jo a Oliver je autista, co nemluví. Místy utahané a předvídatelné, jinde zase napínavé a s dobrou atmosférou. Tedy lekačky dělané třískáním do piána a hřmotem padajících hrnců mě už dlouho unavují a ani na mě nefungují - pro mne jedna z velkých slabin filmu. Nejde sice o duchařinu, ale zpočátku imaginární postava by se neměla objevovat v doprovodu randálu, jakoby měl spadnout dům. Řemeslně solidní a třetí hvězdu dávám za konec, který mne vyloženě potěšil. Když otec sestupuje po schodech a vidí scénu dole, může být nakonec spokojen, jelikož lépe to snad ani dopadnout nemohlo... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobné béčkové horory poslední dobou zas tak moc nevycházejí, ale když už vyjdou, jsou většinou vždycky stejné - slabý a neoriginální nápad, stereotypní lekačky, nulová atmosféra a průměrné zpracování. Come Play se může vesele přidat do této škatulky, protože “příšera” ukrytá v telefonu/tabletu, která terorizuje děti zní už takhle na poslech dost hloupě. Postavy jsou nezajímavé, psychologicky prázdné a divákovi je úplně jedno, co se s nima stane. Do toho další věci (autista mluvící přes telefonní aplikaci, pozvání 3 šikanátorů na sleepover...) jsou prostě samy o sobě nesmyslné a dokupy to dává nejednotný guláš, který bude bavit nenáročné diváky hltající kdeco, ale mě tohle teda neoslovilo a nedotažené detaily mi doslova vadí, protože jeden nápad film nedělá. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama