Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

tron 

všechny recenze uživatele

„Larryho“ nám režisér a scenárista Jacob Chase prvý raz predstavil vo forme kraťasu Larry v roku 2017. O tri roky neskôr univerzum rozšíril o plnohodnotný celovečerák, ktorého hlavným hrdinom (na rozdiel od 5-minútového kraťasu) nie je strážca parkoviska (v celovečeráku chlapcov otec), ale autistický chlapec. Výsledok? Prekvapivo dobrý. Do kina by som na to nešiel, ale na doma je to „príjemný“ komorný, vážny horor s fajn postavami, sympatickým kastingom a radou nepríjemných scén, na ktorých je zábavné, že hoci som vždy čakal ľakačku, nakoniec som sa aj tak zľakol. Koniec jemne dojal. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dejte si dohromady Quiet Place (podobný vzhled monstra) + Lights Out (dělá mu blbě světlo) + Z (vykradený námět i když tohle bylo dříve nicméně Z zase dříve vyšel) + autista a vyjde Vám Come Play. Tak, že děj je takový, že autistické děcko si nemá s kým hrát tak narazí na monstrum Larryho co ho chce za kamaráda ve svém světě a snaží se ho tam dostat. Problém je v přístupnosti jelikož v celém filmu není ani jedna pořádná lekačka a spoiler ani tam nikdo neumře (po Annabelle 3 to je druhý horor s nulovým bodycountem). 2 hvězdy za film a jednu hlášku co mě rozesmála kdy se ta kniha ptala jestli budou s Larrym kamarádi a ten jeden kluk řekl, že nebude. ()

Reklama

Sayge 

všechny recenze uživatele

Film Kruh ve mne vyvolal strach z kazet který trval několik měsíců, nicméně film Larry mi bohužel strach z mobilu nahnat nedokázal, neboť postrádá 2 hlavní aspekty duchařských hororů, atmosféra a lekačky (Alespoň dle mého názoru). Film má vcelku originální nápady a kreatura Larry je slabě řečeno "creepy". Film se odehrává kolem autisty Olivera, fanouška Spongeboba a Larryho, osamělého a vychrtlého dlouhána, který vydává mrazivé a nepříjemné zvuky jako Babadook. Jo a ten kluk má i matku a otce, ale ti nebyli moc zajímaví. I přesto, že atmosféra filmu je v podstatě nijaká a lekaček není taky nijak extra požehnaně mnoho, je Larry pro mne jeden z nejlepších hororů roku 2020 díky skvělému ozvučení a velmi povedené vizuální stránce. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobné béčkové horory poslední dobou zas tak moc nevycházejí, ale když už vyjdou, jsou většinou vždycky stejné - slabý a neoriginální nápad, stereotypní lekačky, nulová atmosféra a průměrné zpracování. Come Play se může vesele přidat do této škatulky, protože “příšera” ukrytá v telefonu/tabletu, která terorizuje děti zní už takhle na poslech dost hloupě. Postavy jsou nezajímavé, psychologicky prázdné a divákovi je úplně jedno, co se s nima stane. Do toho další věci (autista mluvící přes telefonní aplikaci, pozvání 3 šikanátorů na sleepover...) jsou prostě samy o sobě nesmyslné a dokupy to dává nejednotný guláš, který bude bavit nenáročné diváky hltající kdeco, ale mě tohle teda neoslovilo a nedotažené detaily mi doslova vadí, protože jeden nápad film nedělá. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který má celkem slušné napětí a místama i dobrou atmosféru... jenže nic moc nám ten film nepředvede a co se týče strašení je to na stejné brdo. Samotné monstrum je vzhledově super, ale musíme brát s rezervou, jakým způsobem se dostává na scénu... mech. Přiznám se ale, že ke konci na mě překvapivě zapůsobili emoce, a samotný klučina je fajn a rozhodně si nepřejete, aby se mu něco stalo, což je rozhodně plus. Ke konci jsem již měl představu jak to dopadne a stalo se to. Ve směs ve všech ohledech průměr, který ale nezamrzí. 5,5/10 ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama