Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. (Netflix)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (1 226)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tohle mi jako příznivci The Younger Dryas Impact Hypothesis nedělejte. Těžko se mi hledá filmová výpověď mezi didaktickou nesnesitelností reality filmové a osobní frustrací z reality skutečné. Ale 'Dokumentární' není žánr, který bych automaticky přiřazoval k 'Apokalyptický'. Jsou lepší satiry? Ano. Chytá mě u nich větší deprese? ... více v deníčku ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Žalostně nezábavný film o dnešním legračně rozbitém světě (např. kniha Radujme se pracuje s podobným tématem 100x lépe a uvěřitelněji), vlastně takové globální Vrtěti psem 2. Dlouho jsem si zvykal na tu svébytnou tragikomickou atmosféru, a chytlo mě to až ke konci. Leo naštěstí parádní po celou dobu. [Netflix] ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele

PODLE NĚJ SI ŽIDOVŠTÍ MILIARDÁŘI VYMYSLELI KOMETU, ABY NÁM VLÁDA SEBRALA SVOBODU A ZBRANĚ. S tvorbou Adama McKaye nejsem seznámen vůbec, ale lákalo mě téma filmu a zklamán jsem nebyl. Jako kdyby na mě plasticky vykouknul internet a všechny ty blbosti a trapnosti byly přetvořeny v komedii, u které se chechtáte, ale zároveň vás při jejím sledování mrazí v zádech. Nikdo nebyl ušetřen, trochu mi tam chyběla ubohost "hlasu lidu," ale i ten si nakonec své menší místo našel. 70%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice nápaditá komedie, která jistou formou satiry poukazuje na zásadní světové problémy, neudržitelné rozdělení společnosti (zejména v USA) a hlavně poukazuje na lidskou přirozenost. Aneb povahu, kdy bez ohledu na všemožnou snahu, se stejně lidstvo ženeme jako to stádo tupých ovcí dolů z útesu. U příběhu jsem se velice bavil, odkazy na problémy ve světě i v USA byly velice trefné, i vtipné a musím především pochválit herecký výstup Meryl Streep a Marka Rylance, kteří ztvárnili perfektně role lstivých, ale přesto zabedněných prospěchářů, jenž hleděli vždy pouze na svůj vlastní benefit. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejočekávanějších filmů roku, přišel až v jeho závěru, ale stál za to. Herecký dream team ve filmu, který na vážné věci (zničení naší planety ) ukazuje mimořadné přesným satiristickým způsobem, to co devastuje celou naší společnost, populismus, povrchnost, hamižnost, rozdělování společnosti. Všechno přesně vtipně, vystížně a naprosto originálním filmovým jazykem, se suverenní kamerou, režií, střihem i hudební složkou. K hercům nemám jedinou výhradu, palce nahoru platí absolutně pro všechny. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (29)

  • V čase 1:28:10 je v zábere možné vidieť celý štáb. (v.urdakova)
  • Astronomové by věděli s přesností na dny, kdy bude kometa viditelná okem, navíc by ji poprvé viděli mimo světelné znečištění a z města až mnohem později. (John2y92)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Nominace na Oscara zveřejněny!

Nominace na Oscara zveřejněny!

08.02.2022

Jedna z nejvýraznějších hollywoodských ceremonií roku, tedy předávání prestižních Oscarů, se pomalu ale jistě blíží a dnes ve 14:18 místního času začal přímý přenos vyhlašování kompletních nominací… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama