Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi známá herečka Eva (Emília Vášáryová), která se vrací z protialkoholního léčení, by udělala cokoliv, aby znovu získala přízeň člověka, kterého v životě ranila nejvíce – svého syna. (AČFK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

klúčik 

všechny recenze uživatele

Smutný film. Životný príbeh herečky, ktorá zostarla, príbeh jej rodiny. Smutný príbeh ľudí, ktorí bohužiaľ takto žijú a je ich čoraz viac. Film Eva Nová je naozaj o výbornom výkone herečky s veľkým H. Pani Emília Vášáryová zas a znova ukazuje svoje herecké umenie. No nezaostal ani Milan Ondrík v postave jej syna. Filmu dávam 75%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle není ten rádoby umělecký film, tohle v sobě i cosi mělo... jenže... Začalo to skvěle, seznámení s hlavní postavou, s rodinou jejího syna, který ji nechce ani vidět. Docela jsem se do toho filmu i dostal, zajímalo mě, co se bude dít dál. Pak mě to ale přestalo zajímat, některé části jsou zbytečné a film mohl být celkově kratší. Film plyne pomalu, depresivně, až se dostaneme k samotnému konci, který byl... nějak nevím jak to popsat. Herecé výkonny jsou dost dobré, ovšem ten film se až příliš táhne a to mi vadilo. 2,5* ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Uff, tak toto budem ešte dlho rozdýchavať. Pochybujem že mi na to bude stačiť 24hodín. Snímke nie je absolútne čo vytknúť, a krajšiu botku za starým rokom si ani neviem predstaviť. Skvelá emily, ktorej veríte celú stopáž, lepšie obsadenie ani neexistuje. Filmový zážitok a pocity, na ktoré sa len tak ĺahko nezabúda. Fullka bez zaváhania, nazdar. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Eva Nová" disponuje napriek "obyčajnému" príbehu zo života bežného alkoholika, rozhodne väčším dramatom, ako "Ja, Oľga Hepnerová", ktorá spáchala jeden z naj ohavnejších skutkov. Kým tu divák vďaka hereckému výkonu Vášáryovej, no najmä Ondríka prežíva každú scénu s očakávaním príchodu prvej facky, Oľga ponúkla akurát "sexuálne hrádky za piet set", či nevýrazný pohľad feministickej lezby. Pre mňa osobne je tento snímok z hľadiska zásahu do emócií skrátka lepšou drámou. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Neskutečný zážitek! Já v poslední době filmy děsně zanedbávám, ale došlo mi, že paní Vašáryovou si prostě nesmím nechat ujít, a jistěže! Naprostá bomba, smutek a všechnu tu tíhu jsem nesla spolu s Emilií. Jak tuhle těžkou roli bez hudby a plnou srdcebolných výrazů dokázala zahrát nikdy nepochopím. Ale já nejsem herečka žejo. Tisíceré díky za tenhle zážitek. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Závěrečná scéna v bazénu se točila při teplotě 15°C. (klukluka)
  • Film sa nakrúcal v Pečovskej Novej Vsi. (YoZo8)
  • Snímka bola uvedená v svetovej premiére, v sekcii Discovery, na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte 2015. (JančiBači)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno