Reklama

Reklama

Black Space

(seriál)
  • Kanada Black Space (více)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Pravidla moc neřeší a využívá dost nezvyklé prostředky. Teď vyšetřuje masakr na izraelské střední škole, který má na svědomí parta zabijáků v maskách jednorožců. (Netflix)

Recenze (32)

mira007 

všechny recenze uživatele

Izraelská krimi jízda s motivem vyšetřování školního masakru, která jede od prvního od posledního dílu ve svižném, permanentně napínavém módu s výbornou atmosférou a dokonalým hlavním hrdinou, který je sympaticky děsně nesympatický. Herecké výkony mladých na jednotku a příjemným překvapením vlastně je, že se tam až tak neřeší terorismus nebo politika.  Má to nápad, poutavé provedení, já chci znova něco podobnýho.... ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Cut the bullshit. Black Space si jde za svým, má tempo olympijskýho sprintera, tak akorát nesympatickýho macha v hlavní roli a nelidsky krásný holky. Nebejt kapičku slabší pointy a toho, jak se mi postavy nehorázně pletly, byl bych spokojenej úplně. Mezi jednookejma policajtama je každopádně Black Space král. 👑 ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

To, že v Americe hrají puboši na některých středních školách střílečky bez možnosti dalších životů a v Evropě už to taky vyzkoušeli, to je všem známo, ovšem v Izraeli to dostali na jiný level. Je to celkem shock!, že v tak vysoce nábožensky založené zemi se může stát něco tak absurdního. Nic, ale není tak absurdní, aby to nemohlo být  ještě absurdnější. To jeden zjistí až se mu postupně před očima začne rozmotávat důvod toho všeho šílenství. A to se teprve jeden nestačí divit. No, vlastně se ani nediví, protože z toho důvodu se vlastně v každé době děje všechno násilí. Za mě 90% ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Ďalší srdcervúci príbeh o streľbe na strednej škole. Tentokrát z izraelského prostredia. Séria možno zaujímavá iným príbehom – na čele so zvláštnym vyšetrovateľom Davidim. Pre mňa tento príbeh nebol ničím originálny, mala som pocit, že niečo podobné (téma s maskami, vyšetrovateľ s podobnou skúsenosťou z mladosti, hľadanie odpovede na otázku, čo je správne v očiach mladých ľudí) som už veľakrát videla. Nebol tam nikto, s kým by som sa dokázala stotožniť alebo s kým by som súcitila. Niektoré úkony a postup vyšetrovania sa mi zdali laické. Aj tých osem epizód bolo priveľa, dookola sa motáme a vypĺňame poloprázdny priestor. Ak sa rozhodnem najbližšie pozerať film s podobnou tematikou, ak ma má viac osloviť, očakávam odpovede. Prečo sa to deje? Čas mládeže vyplnený neustálymi zábavami, alkoholom a drogami? Úbohé zaháňanie nudy! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Izraelci mi v poslední době přinesli nejeden super kousek,díky čemuž sem se těšil i na Black Space a bohužel tohle je celkem zklamání.Prostředí je sice stále víceméně neokoukané,ale jinak jde o klasickou detektivku,která mě nijak zvlášť nechytla,některé postavy mi splývaly a hlavní "hrdina" mi k srdci taky zrovna nepřirostl.Korunu tomu nasadí pistole z 3D tiskárny,jejíž tisk by v téhle podobě trval hodiny (ne minuty jak je tu ukázáno) a její funkčnost by rozhodně nebyla stejná jako funkčnost klasické pistole...60% ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama