Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Pia je nesympatická postava a leze mi na nervy celou dobu, a to vším. Vzhledem i chováním. Ale když se nad to člověk povznese, tak to nebylo vůbec špatné. Téma, které je asi hodně aktuální, protože sociální sítě a jejich používání a zneužívání to si zaslouží pozornost. Konec seriálu mě překvapil, ale působilo to na mě trochu useknutě a rychle, myslím ,že pomalejší rozuzlení si to zasloužilo. JInak spokojenost. ()

Argondia 

všechny recenze uživatele

Seriálu jsem naprosto propadla, hltala ho od začátku do konce a to díky originálnímu pojetí reality z pohledu jednotlivých postav, napětí, skvělé hudbě, výborným hercům, nepředvídatelnosti, emoční ping pongové hře a samozřejmě i díky jiskření mezi Piou à la Kazisvět a okatým kolouškem Amirim. Detektivka neměla chybu, byla jsem napjatá jak struna a nemohu dát méně než 5 hvězdiček. Doporučuji, varuji před závislostí a "jednohubkovou konzumací!" ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak ráda bych napsala, že je to skvělý seriál, kdyby nebylo kdyby. V každém případě je chytlavý, každý díl se jim povedl velmi dobře vypointovat, takže jsem musela vidět hned další a další díl, ale od pátého dílu se to najednou začalo ubírat směrem, který mně byl proti mysli a celkově proti logice jednání postav. No, nebudu už hudrovat, protože se na Clickbait ve své podstatě dobře dívalo a ocejchuji ho na čtverec s kostrbatýma rohama. 75% ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nicka Brewera (Adrian Grenier) unesú a vyhrážajú sa mu popravou, ak jeho príspevok na internete získa päť miliónov kliknutí. Jeho sestra Pia (Zoe Kazan) sa tomu snaží zabrániť. Pozitívne hodnotenie si zaslúži celkový dojem a zápletka. Aktuálnosť témy je očividná. Prípad je dostatočne zamotaný. Ale je v ňom príliš veľa faktických „preklepov“ a neuveriteľných scén. Policajti pátrajú s baterkami zásadne v noci, deti robia pátračov na vlastnú päsť. Nakoniec - Zoe Kazan pôsobí hystericky, zúfalo vyzerá a zúfalo sa správa. Nesadla mi ani trochu do svojej postavy. Pôsobila ako rozmaznané americké decko. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Problém je, že ľudia veria fiktívnym postavám na sociálnych sieťach viac, ako reálnym ľuďom. Mladé kravky, ktoré majú strašnú potrebu lásky, sa nechajú zmanipulovať obrázkom škaredého slizského muža. Mimochodom, tento seriál mi pripadal ako prehliadka škaredých ľudí. Každý diel ale zrušil presvedčenie z toho predošlého, čo mám rada. Spoiler: pointou je unudená, frustrovaná stará rachetla. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama