Reklama

Reklama

Anna Kadeřávková

Anna Kadeřávková

nar. 24.07.1997 (26 let)
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Enšpígl smazal svůj příspěvek.

Rumplcimprca

Rumplcimprca (hodnocení, recenze)

Příšerné dřevo, hrát neumí, práce s hlasem nula (navíc jej má strašně slabý). Že je hezká? Není, taková tuctovka. Prostě bez talentu. Nechápu, proč dostává role?! Asi je veselá v rozkroku, jinak si nedokážu vysvětlit, že by kdokoliv obsadil tak topornou neherečku.

manonfire

manonfire (hodnocení, recenze)

Ta holka je přesně ten sladkej typ postavenej na milém úsměvu, alespoň tedy vizuálem. Ta fotka, co tu má je tudíž hrozná.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Karp

Karp (hodnocení, recenze)

Nevím, ale řekl bych, že není úplně optimální tykat nebo i Anně Kadeřávkové nadávat a vyhrožovat kasou v Albertu. Zvážil bych také skutečnost, že za nickem Anna "Annanaska" Kadeřávková se nemusí skrývat přímo ona... Falešných profilů existuje celá řada. Buranství je nejlepším darovaným argumentem tvůrcům Kouzelníka Žita o zapšklých a primitivních recenzentech jejich filmového počinu. Další faktor, který by měl být brán v potaz a to opravdu zcela vážně. Není možné se utrhnout ze řetězu a pak psát recenze o tom, jak se umělecky utrhl ze řetězu někdo jiný a zřítil se při tom do septiku.

I já jsem si přečetl na seznam.cz ublížený příspěvek pocházející z facebookového účtu, kde se autorka naprosto nesmyslně sarkasticky označuje za krávu a omlouvá se, že nám zničila Štědrý večer. Přišlo mi to zcela zbytečné a neadekvátní. Na druhou stranu je jí 21 let a určitá povznesenost jistě s věkem teprve přijde. Pokud se však chci pohybovat ve veřejně činných či mediálních sférách, měl bych být schopen držet si fazonu a poker face. To je pro mě bez debaty.

Na druhou stranu nechápu to rozhořčení... Že si snad napsala vlastní životopis...? A co? Je to takové drama? On úspěch sám o sobě nepřichází ani pro lidi s talentem. Tady platí ono známé mnoho povolaných málo vyvolených. Kolik autorů knih nebo i podnikatelů by bez sebe prezentace nezmohlo vůbec nic. Mám zde jmenovat případy neznámých, později úspěšných spisovatelů, kteří objížděli školy a nákupní centra a prezentovali sami sebe a svou knihu? Povědomí je třeba budovat a pěstovat. Nikdo by se přitom ovšem neměl chovat agresivně a měl by disponovat určitou sebereflexí. Ostatně i pro dosažené vzdělání platí, že snaha a vůle je často více než rozum a hlava.

A nyní hodnocení hereckého výkonu v pohádce Kouzelník Žito: Můj pohled je takový, že to nebylo ani na potlesk, ani to nebyl žádný propadák. Neumím bohužel oddělit, co svedla milá tvář a co už byla sympaticky ztvárněná postava. Nicméně i tak na mě Anna Kadeřávková působila v zásadě mile a snad i přirozeně. V její postavě neštěstí Kouzelníka Žita rozhodně netkví a představila příjemnou neokoukanou princeznu. Snad jen po opětovném shlédnutím pohádky Sedmero krkavců s Marthou Issovou bych řekl, že v tomto srovnání šlo o velký rozdíl v hereckých kvalitách. Ale je nutné doplnit, že M. Issová měla větší prostor i diametrálně kvalitnější roli. Žito je dle mého obrovský průšvih a mohl bych sepsat telefonní seznam nedostatků a chyb, které jsem zaznamenal ze své pozice diváka, který má pohádky rád a snad si i troufne tvrdit, že má jistou představu, jak by správná pohádka měla vypadat. Ale to by bylo na jinou diskuzi.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Jartian

Jartian (hodnocení, recenze)

Dítě si napsalo životopis, jaká je super herečka. Po tom co jsem viděl kousek poslední pohádky, doufám, že její další role bude na kase v Albertu

Uživatel Reader16 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Reader16 smazal svůj příspěvek.

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Já tomu haloo od tvůrců vůbec nerozumím. Chápu, že asi není příjemný slyšet na svou práci kritiku, ale to přece po špatně ovedené práci máme všichni, jen u filmu je to veřejný, protože je určen veřejnosti. Místo aby si z mnoha kritických, ale nikoli osobně urážejících komentářů něco vzali, protože mají tady skvělý feedback a těch pár sprostých prostě s nadhledem přešli. Začne režisér pohádky dost nechutně urážet všechny co se jim jeho pohádka nelíbila. Taková porce arogance a sebestřednosti co předvedl pan Zelenka to mě znechutilo. A včera jsem byl upozorněn na vyjádření Anny Kadeřávkové na jejím FB a říkám si, kurva holka je ti 21 let, tak si ti prostě nepovedla jedna pohádka i když z mého pohledu ona byla v Žitu to dobrý, ale to je celkem fuk. Všichni víme, že na netu je spousty hnusu a buď na to mám a vezmu to s nadhledem, uznám slušný kriticky ohlasy a ty osobní sprostý urážky přejdu a nebo na to nemám a pak to nečtu. Konec konců, vždy Anina je mladá, vše má před sebou může na na sobě makat a za pár let může být všechno jinak, ale podobný výlevy, v případě pana Zelenky vysloveně urážky, snad nemaj herci zapotřebí. Samozřejmě taky se mě nelíbí, když tady někdo v komentech nadává hercům či tvůrcům že jsou krávy, čuráci, hovada atd. To je špatně, ale vždycky je to vizitka toho kdo to říká, ne toho komu je to říkano.  Tak Ančo, dobře míněné kritika je lepší než falešná pochvala, srovnej se, makej na sobě a good luck v další kariéře.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Nic takového, jak tvrdíte jsem nenapsal.To, že nejste herečka je snad jasné.To, že jste kráva jste o sobě napsala sama a já vám to vyvracet nebudu.Spíš vám dám za pravdu.Bůůůů

amyth

amyth (hodnocení, recenze)

bloodcountes

Nikdo jiný by asi na takovou "kariéru" nedokázal napsat něco tak obsáhlého. To snad nemají ani profesionální herečky :-)

krpik

krpik (hodnocení, recenze)

Tv nova mi ji díky denním článkům na facebooku tak znechutila že ani nevím co si mám o ni myslet

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

MadyDollar

MadyDollar (hodnocení, recenze)

Důkaz toho, jak to dopadne, když se před kameru narve někdo jen kvůli tomu, že nějak vypadá..

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Nevím jestli je kráva či něco jiného, herečka ale není určitě. 

Uživatel YumiOkami smazal svůj příspěvek.

Herečka

Host

Reklama

Reklama