Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (51)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Oppenheimer je film o tom, jestli doktor Oppenheimer dostane prověrku nebo ne.

plakát

Duna (2021) 

Naprosto boží zážitek, jednoduše vše vysvětleno. Vizuál perfektní, moc se těším na další díly.

plakát

Rozhněvaný muž (2021) 

Bože to byla kravina. Statham se hodně potil, když měl ze sebe vysoukat alespoň tu jednu větu kterou měl ve scénáři.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Průměrná fantasy pohádka. Nehrát hru tak po dvou dílech končím. Zatím jsem dal 4 díly a hledám odvahu koukat dál. Henry lehce nadprůměr, ale tímto u nadprůměru končím. Zbytek postav mě nebaví a nezajímá. Málo bitev a když už tam jsou tak se na to koukat dá. Celkově hodnotím jako dosranej serial, ale třeba se nějakým zázrakem ještě něco zlepší...

plakát

Avengers: Endgame (2019) 

Endgame byl slušnej shit. Dvě hodiny poplácávání se po ramenou, brečení a stupidní rozhovory. Pak pár minut bitva a pak zase to samé. Nejlepší byl nástup armád ke konci a bitva o sebevraždu mezi ničitelem asiatů a hezkou prdelkou. Velké zklamání. Infinity War pecka, tohle ale ne (je pravda, že možná ten český dabing uškodil nejvíce, třeba v originále to bude koukatelnější). Dlouho jsem z kina nešel takto nasranej.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Neurazí - nenadchne. V tom filmu nebylo nic, co bych už x-krát předtím neviděl někde jinde, možná trochu jinak sestříhaný, nebo z jinýho úhlu. Zápletka stejná jako v každým druhým akčním filmu. Cruise mám sice rád, ale tady mi přišlo že umí jenom jeden výraz. Průměrná záležitost

plakát

Chcete být milionářem? (2016) (pořad) 

Tenhle typ soutěží mě vždycky bavil, ale retardovanej Vašut, bez známky vtipu a překypující trapností mě poslal na temnou stranu a přepínám program. Nashle!

plakát

Chappie (2015) 

Tak pěknej nájezd ten film měl a pak se to celý zkurvilo. Zásah rpgéčkem čísla 22 byl skvělej, průstřely z profilu blondýny taky pěkný. Zbytek ale větsinou nelogickej shit. Záporaci se stávají kladasema. Jackman no comment. a učení chappiho bylo děsně votravný. Dobrej potencíal to mělo, ale zmršili to. Na druhou stranu co jsem mohl čekat, když se ten robot jmenuje "chappie".

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Doufal jsem, že se tomu vyhnu, nicméně přítelkyně se mě skrz messenger zeptala, jestli když sežene lístky do kina, tak půjdem... Vzhledem k tomu, že jsem moc dobře věděl, že je vyprodáno, tak jsem to odsouhlasil. Co mi nedošlo bylo, že naše přitroublý kino má i balkon, takže už stačilo dát si v hale pár panáku bechera a hurá do těsných sedaček vedle holek 15+ a mé přítelkyně. Po dvaceti minutách mi řekla, že je to píčovina a chtěla pryč, já byl trochu navátej, takže mi bylo celkem jedno na co koukám a nechal jsem ji si to pěkně odsedět až do konce. Rád bych něco napsal k příběhu, ale žádnej tam snad ani nebyl. On byl úchyl a ona píča.

plakát

Americký sniper (2014) 

Hell yeah, tyhle filmy můžu a tento snímek až na umělý mimino byl bez chybky.