Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Dobrodružný

Poslední recenze (52)

plakát

Temná věž (2017) odpad!

Pre tých, čo čítali Temnú vežu: NIKDY. Pre tých, čo nečítali Temnú vežu: NIE. Čítal som, dávno, nepamätám všetko, ale to, čo sa vo filme udialo je zmes chaotických scén, ktoré vôbec nedávajú zmysel. Toto má byť - ževraj - prvý diel. Pre človeka, čo knihy nečítal je to nič nehovoriaci chaos na konci ktorého je nejaký zachránený chlapec. A v podstate to tak isto pôsobí aj na mňa, čo som všetky knihy prečítal... je to chaos, hnus... bordel. Nič sa tam nerieši, nie je tam žiadne rozuzlenie, jediné, čo môžem povedať, že je z knihy (a to ešte aj podľa môjho názoru veľmi hlúpo použité), sú citáty .... "Nemířím rukou. Ten kdo míří rukou, zapomněl tvář svého otce. Mířím zrakem. Nestřílím rukou. ten, kdo střílí rukou, zapomněl tvář svého otce. Střílím myšlenkou. Nezabíjím pistolí. Ten, kdo zabíjí pistolí, zapomněl tvář svého otce. Zabíjím srdcem." Sú to krásne citáty, ale v tomto filme tak k hov*u použité až trápne, že.... nie. Nič. Ani hviezda. King by mal začať opäť chľastať, aby túto tragédiu nedovolil propagovať ďalej.

plakát

Pád do tmy (2005) 

Tento film (a tým myslím aj menej úspešné pokračovanie) je veľmi zvláštny. Nemám rád podobne tematicky zamerané snímky, plus ešte s nesympatickými blbkami, ale niečo ma na ňom fakt zaujalo a musel som vidieť aj dvojku. A humanoidné bytosti sú skvele spracované, páči sa mi, že to nie sú žiadne prešpekulované monštrá a nerobia stále bububu. Mňa osobne to nevystrašilo, ale to sa mi páči, lebo tento film ako horor neberiem. Po pozretí pokračovania som nad tým nemohol prestať premýšľať a musím vedieť celé to rozuzlenie. Musím! (štvrtá hviezda práve za to nutkavé premýšľanie a ohromnú chuť sledovať to ďalej)

plakát

Čtyři pokoje (1995) 

Prvá poviedka, dosť stupidita, druhá sa dala. Tretia ma znechutila svojim názvom - proste nejakí spratkovia, ktorí sa nevedia vpratať do kože, ale nakoniec to bola pecka. No a posledná, klasicky dobrá, iba to tu padlo, možno príliš dlhá. Dal by som štyri hviezdy, ale za tie xichty Tima Rotha nemôžem, mne je ten človek proste nesympatický.

Poslední hodnocení (630)

Reklama