Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (56)

plakát

Wonka (2023) 

Pokud jste nenapravitelní optimisté,  tohle je přesně pro vás ...

plakát

Ošklivka Betty (2006) (seriál) 

Betty je telenovela ,to by měli někteří brát v potaz. Né každému se to musí líbit ale podle mého to vubec není špatné. Moc se mi to líbilo. Mám ráda příběhy kdy dobro zvítězí nad zlem zvlášť v dnešní době.

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) 

Mně se to líbilo. Hlavní role byly sympatické, Šafařík mi připomínal Neckáře v Šíleně smutné princezně. I písničky,celkově hudba po celý film vubec nic nekazila. Nevím co na tom ti škarohlídove mají. Prostě milá pohádka se šťastným koncem. Pořád lepší než Řachanda .

plakát

Rock of Ages (2012) 

Mně se to dost líbilo i s tím parodujícím nádechem a potěšilo mně že se pro to propujčila herecká elita a nedělalo jim problémy udělat ze sebe občas i magora :-) Hudba výborná ,prostě taková nostalgie. Taky jsem se trochu obávala jak Tom obstojí v roli boha a da se říct že mně nezklamal .Vlastně mně na celém snímku vadila jediná věc, když si nechal olizovat ucho :-D

plakát

Žena v černém (2012) 

Tak jsem se dočkala,na tenhle horor jsem čekala netrpělivě i proto že jsem byla zvědavá jak ten náš Harry Potter dokáže zatočit s duchařským filmem a musím uznat že se mu to opravdu povedlo. Viděla jsem nespočet duchařských filmu a Žena v černém bude další z mých oblíbených infarktových snímku.

plakát

Máme rádi velryby (2012) 

Nevím jestli mně víc zaujalo to že je to podle pravdivé události,nebo ty krásne lokace Aljašky ale každopádně mně ten film doslova pohltil . Je pěkné vidět že se lidé dokážou spojit a někomu pomoct . Moc pěkný film.

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) odpad!

Prokrista jak chtějí po 2 pokračovat 8-0 U podobných krváku např.saw ještě chápu že nápadu na další díly mají nepřeberně ale u tohohle typu kdy jde jen o jeden hlavní cíl opravdu nechápu kam to chtějí vystupňovat.

plakát

V temnotě (2008) 

Budu muset psát bez hodnocení filmu protože mám ráda Španělské horrory ale tentokráte,bohužel.Čekala jsem že se mi budou vlasy ježit hrůzou a to mně vyděsí obvykle i maličkost ale sama nevím.Tentokráte (a to jsem na to koukala o pulnoci) semnou nic nepohlo.Určitě bych tenhlecten film nesrovnavala s F.Labyrintem a ani se Sirotčincem .Vážně nevím asi budu jedna z mála komu se to až tak nezamlouvalo ale o tom to je. Snad příště ,mimochodem k výše zmiňovaným fillmům bych ještě přidala Prince bez království.Bohužel V temnotě se k nim nepřiřadí a nepomůže ani jasný sluneční svit.

plakát

Viva High School Musical Mexiko (2008) 

Ze začátku jsem byla skeptická ale jak film pokračoval a s ním i česky dabované písničky ,pohlcovalo mně to čím dál víc. Já osobně to beru trochu jako parodii na originální hs. ale tak povedenou že ji mám snad raději než originál :-) Jinak hudba výborá a i hlavní hrdinové jsou velice sympatičtí .No koukněte a uvidíte jak to zapůsobí na vás:-)