Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Příšerákovi (2017) 

Tak tahle pohádka se rozhodně nepovedla. Byla to jedna velká nuda! Co ještě víc sráží tuhle pohádku je snaha o napodobení Hotelu Transilvanie, které se teda taky moc nepovedlo :(

plakát

Rychle a zběsile 8 (2017) 

Musím říct, že tenhle díl mi přijde jeden z nejlepších z celé této série. Děj tohoto filmu mě dostal! Něco je sice přehnané a Dwayne mi občas připadá jako Hulk, ale celkově to nemá chybu.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Miluju tenhle slaďák! Úžasná romantická komedie, která jevtipná, zábavná a suprově utíká. Sice od první chvíle víte, jak to dopadne, ale těhle komedií není nikdy dost :))

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) 

Jedna z mála českých komedií, kterou můžu pochválit. Děj je velmi jednoduchý a konec je trochu předvídatelný. Kohák svou roli zahrál na jedničku. Film docela utíká a pár vtipných scén se v něm taky najde. Za mě 6/10 :)

plakát

Matky na tahu (2016) 

Miluju tuhle komedii!! Střeštěná, vtipná a oddechová komedie, která připomíná klasický americký slaďák. Nejde nijak do hloubky a příjemně se u ní pobavíte. Obsazení v tomto filmu skvělé, Mila, Kathryn a Kristen se skvěle doplňují. Film na víc doplněn o výbornou hudbu. Navíc poslední scéna s maminkami hereček byla naprosto úžasná a přišlo mi, že celý film jen podtrhla :))

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Když Sully přistane na řece, všichni o něm mluví jako o hrdinovi. Pak se ale najde někdo, kdo se v tom musí pitvat. Poté je Sully vyšetřován, jestli neudělal chybu, protože podle počítačů, by prý mohl doletět na nejbližší runway. Opak je pravdou a řeč Sullyho, na posledním stání, smetla komisi jako urágán. Navíc film je zpracován z různých úhlů pohledu, což je také velké plus. Prostě film, který vás chytne za srdce. Tom Hanks svou roli zahrál skvěle. Navíc film suprově utíká, není tu žádné zbytečné protahování.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Animák pro dospělé, který je uplně o ničem. Potraviny v supermarketu žíjí v domnění, že poté co si je zakoupí Bohové (lidé) v obchodě, se dostanou do ráje. Opak je pravdu a poté když se potraviny dostanou z obchodu je čeká krutá smrt, která je v podobě uvaření, nakrájení a snězení. Když se hlavní postava Párek dozví pravdu, chce ji rozšírit mezi všechny potraviny. Bohužel mu nikdo nevěří. Poté, co si potraviny uvědomí, že měl párek pravdu, vyvraždí všechny nakupující v supermarketu. Na oslavu své svobody, si to všichni, v závěru filmu, spolu rozdávají. Na filmu oceňuji originalitu, ještě jsem nenarazila na podobný film. Na druhou stranu, film až příliš vulgární a ne všechny scény jsou vtipné.

plakát

Angry Birds ve filmu (2016) 

Tento animák mě zklamal, první polovinu jsem prospala. Byla o ničem. Celá první část se děsně vlekla a ani mi nepřipadala tak moc vtipná. Druhá část už byla o něco záživnější, ale že bych z toho byla nadšená to se říci nedá. Nejlepší byl asi konec, kde se začala hra, odrážet ve filmu.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Když jsem tohoto Captaina Americu viděla poprvé, byla jsem docelá zklamaná. Vtipné scény mi zase až tak moc vtipné nepřišly. Některé části by přišli hrozně dlouhé a nezáživné. Spiderman se mi do filmu vůbec nehodil a Tony Stark bez vtípků a ve vážnější roli se mi také moc nelíbil. Když jsem film viděla podruhé změnila jsem názor. Akční scény byly naprosto skvělé a závěrečný boj mezi Captainem a Tonym Starkem byl dechberoucí.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Tak tenhle film jsem si musela pustit dvakrát, abych ho alespoň trochu pochopila. Skoro celou dobu jsem si namáhala hlavu a přemýlela, jak to může být a nakonec přišla scéna, která mě utvrdila v tom, že vlastně nevím vůbec nic. Herecké obsazení je skvělé. Film jako takový je plný všeljakých triků, které jsou vyladěné do všech detailu.