Reklama

Reklama

Příšerákovi

  • Německo Happy Family (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Wishbonovi nejsou právě šťastná rodinka. Máma Emma má knihkupectví, které je před krachem, táta Frank je přepracovaný a každý den trpí pod tyranským šéfem. Dcera Fay je nešťastná, stydlivá teenagerka a syn Max je sice matematický genius, ale ve škole ho ostatní šikanují. Jenže ty opravdové trable Wishbonovy teprve čekají. Mámu Emmu si totiž jako svou budoucí partnerku vyhlédnul samotný hrabě Dracula. Pošle zlou čarodějnici Babu Yagu, aby Emmu proměnila v upírku. Yaga však nedopatřením změní i zbytek rodiny v příšery. Frank se stává Frankensteinovým monstrem, Fay se promění v mumii a malý Max v mocného vlkodlaka. Rodina monster se vydává po stopách čarodějnice s jediným cílem: přinutit ji, aby odčarovala prokletí a vrátila jim lidskou podobu. Cesta za rodinným štěstím je však plná úskalí a ostrých špičatých zubů... (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (68)

Olík 

všechny recenze uživatele

I když přijít v době Hotelu Transylvania s Drákulou a spol. je tak trochu jako nosit dříví do lesa, Wishbonovi nejsou úplně nudnou rodinkou. Sice táta pravidelně vypouští plyny….to já vždycky považuji za nejlacinější způsob, jak se pokusit diváka rozesmát….ale jinak sympatický animák. Příběh, který bych si dovedl představit i ve hraném provedení, dnes už nezbytná líbivá animace a i ten humor se tam vyskytuje. Za mne slušná kreslená zábava pro celou rodinu. ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

Pamatujete, když ještě tenkrát měly animáky děj? Musí to být strašně šílené a ztřešněné, musí se běhat sem a tam a tam a sem a chování musí být dostatečně dementní na to, aby to pětiletým přišlo vtipné, protože děti si nic lepšího nezaslouží. Vrcholem vtipnosti je manžel, který je retardovaný a neustále prdí. Super. No aspoň má ženu, která není schopná ujít dva kroky, aniž by něco nezkurvila. Dospělí se tam chovají nesvéprávně, divákům tak podsouvají, jak je svět vlastně debilní a nešťastnej a doslova padat na hubu při každym kroku je normální. Demence. ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele

Tento animák hold nenadchnul. Animace průměrná, nic revolučního, nebyly zde ani nějaké zajímavé lokace. Příběh byl špatný, takhle zprznit Drákulu. Jako ono není špatné udělat si z Drákuly srandu, ale nějak, aby to opravdu sranda byla, jako například v hotelu Transylvánie. Tady jsem se ani jednou nezasmál. V příběhu se taky opravdu nic zajímavého nestalo, více jak polovina filmu byla nudná. Pokud tento animák přeskočíte, tak špatně určitě neuděláte. 2/10 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Dosť otravný animák. Animácie nič moc, vykráda to množstvo filmových hitov či už animovaných alebo hraných, a navyše dejovo je to ozaj chabé a nudné. Jednoducho ničím zaujímavý snímok, ktorý je len zbytočným prepieraním peňazí a tvárením sa na úspešný animovaný hit. Ja osobne som sa dosť nudil. 40 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Hotel Transylvania" byl docela úspěch, ta proč nenatočit něco, coby se tomu podobalo, co by vlastně tak trochu parazitovalo na tom, co snímek dovedl - přitáhnout nějaké publikum. Postavy jsou zde stejné, jen v horší animaci, a co je ještě horší, také s humorem, který v konečném důsledku vlastně není moc dobrý. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • Film sa inšpiroval seriálom The Munsters (od r. 1964). Otec je Frankenstein, matka upírka a syn vlkolak. Jediný rozdiel je, že v seriáli je dcéra normálny človek a tu je múmia. (Scraffy)

Související novinky

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

Odstartovala zimní přehlídka BEST FILM FEST

16.12.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama