Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (203)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Třetí Hotel Transylvánie neztrácí nic ze svého kouzla a nastavenou úroveň zábavy prvním dílem v pohodě udržuje i druhé pokračování. Tentokrát staré známé postavy (kterých neustále přibývá) jedou na výletní plavbu, kde se Dracula zamiluje. Hodně fórů, časté scény s Blobíkem, Macarena v závěru. Tento film v rámci série utržil v kinech nejvíc peněz a zbořil v kinech Rockův Skyscraper. 3* ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá a pobavila, dvojka bezkonkurenčně nejlepší a trojka ani nestojí za řeč. Na třetí pokračování jsem se po druhém dílu těšil, ale jak už název napovídá, bylo to příšerné. První polovina šla, druhá už o ničem. Nekonečný guláš bez děje, jakoby tvůrcům definitivně došly nápady a jen hrabali na značce prvních filmů. Ke konci jsem se parkrát zasmál, ale spíš proto, jak hluboko to ještě mohlo klesnout. Zábava pro děti do 5 let a jednodušší dospělé. Velké zklamání, po kterém by čtyřku šel točit jen blázen. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Oneskorený deň detí. Hotel transylavania 3, 3. Júna, niečo na tom bude. Bohužiaľ sa jedna o slabšie pokračovanie ako aj dvojka a silnú jednotku to neprekonalo ani nedobehlo. Film je určite pre násťročných a nakoľko ochvilu do tejto kategórii patriť nebudem tak mi neprekážalo to pozrieť. Strašidlá budú mat na dovolenke o zábavu postarané. Fajn hudba ale humor tu nehľadajte. 3* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na tretie sa Bohužiaľ nekonajú výnimočné veci, ktoré by ste očakávali. Príbeh „Hotel Transylvania“ ma bavilo od samotného začiatku, aj vo dvojke som našiel veľa dobrých scén (hlavne tá záverečná je super). Avšak z tretieho diela mám taký pocit, že tie dobré a vtipné nápady akoby došli. Celé spíš pôsobí dojmom, že „za každú cenu natočíme tretie dielo“. Z celkového hľadiska nie som sklamaný a keď naozaj ide o poslednú časť, tak so záverom som viac-menej spokojný. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Pohodová, ztřeštěná blbina, která oproti předešlým dílům výrazně neklesla. Hlavní zápletka je sice extrémně předvídatelná, ale veškerá ostatní výplň funguje a baví. Na druhou stranu je to klasické dojení tématu, jako to svými pokračováními dělala jeden čas Doba ledová, či Já, padouch - tedy takové to vymýšlení, co jednotlivé postavy mohou ještě postrádat, aby se na tom následně vystavěl děj dalších dílů. /// Viděno na HBO s českým dabingem. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)
  • Na filme sa podieľali a spolupracovali rôzni umelci až zo 43 krajín sveta. (MikaelSVK)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama