Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie: Transformánie

  • USA Hotel Transylvania: Transformania (více)
Trailer 5

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (77)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro rodinku Drákulových jsem měl vždycky slabost a ačkoliv se tu jde viditelně co se týče smysluplnosti příběhu dolů, i čtyřka mě celkem bavila a i když se změnil po třech dílech režisér, přijde mi to kvalitativně na stejné úrovni. Nejvtipnější na tom je vyhazov Adama Sandlera z finančních důvodů a najmutí imitátora, takže to vlastně vůbec není poznat. Další díl bych si klidně rád za pár let dal, snad se prodej filmu Amazonu Soňákům vyplatil. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série měla končit prvním dílem druhý a třetí jsou takové nástavby a tohle je lepší, ale jde vidět, že už není moc kam jít a vaří se z vody. Točil to režisér Arnoldových Patálií a režisérka seriálu Dc Superhrdinek Tarkatovsky si asi uvědomil , že je to zbytečné pořád točit  mám pocit, že nechtěl točit už trojku .  Nejvíc zamrzí absence nových postav z trojky Van Helsing je tam jen ve scénách v traileru a pak tam má ještě jednu menší scénu Erika taky moc prostoru nedostala a ostatní jsou tam do počtu (blob vyloženě zhruba od 30 minuty je z něho jen bábovka z želé) . Chybí i nějaká zapamatovatelná scéna trojka měla aspoň ten dj souboj  tady není nic 30 minut se řeší převzetí hotelu dalších 60 získání krystalů 7 minut změna Johnyho z příšery na člověka (tohle není spoiler je to i v traileru a na obalu) a pak máme konec. Jinak filmové chyby 1) na proměnu zombie v člověka a zpět stačí kousnutí od zombie na proměnu monstra zpět na člověka musíte sehnat jakýsi krystal to samé platí u toho morčete 2) V jedničce, když byl Dracula v netopýří podobě a pronásledoval letadlo s Johnym tak po zásahu slunečního světla byl spálený tady Mavis na začátku v džungli létá a svítí na ni slunce a nevadí to pak ji to naopak popálí dělají si zde vyloženě co chtějí 3) Na začátku Dracula všechny zmrazí a je řečeno, že pokud jste upír na Vás to neplatí nicméně Mavisin a Johnyho syn je poloupír (viz Hotel Transylvánia 2) a zmrazený je. Proč teda 80 procent? No je to lepší jak dvojka a trojka jsou zde zhruba dvě vtipné scény ve trojce jsem se nezasmál ani jednou a u dvojky to samé úvodní píseň je podařená (bohužel je jediná) a celkově to nepůsobí takovým dojmem zbytečnosti jako poslední díl Doby Ledové například. 80 procent ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička byla svého času výborná,ale s každým dalším pokračování jde Hotel Transylvánie víc a víc do řitě.Už trojka se pohybovala chvílemi na hranici snesitelnosti a tady už je to místy dost za ní.Hlavní podíl na tom má Johnnyho postava,která je neskutečně debilní a otravná a i když věřím,že děti bude bavit,každý dospělý divák z ní zákonitě musí dostat kopřivku.Samotný příběh není nijak originální,ale určitě se z proměn lidí v příšery a příšer v lidi dalo vytěžit víc,než pár povedených vtípků a víc nic.Zamrzí i absence Adama Sandlera.Jeho náhradník se sice snaží přiblížit jeho hlasovému projevu seč mu hrdlo stačí,ale není to ono.To,že nakonec nový hotel skončil přímo na Amazon Prime,tak není vůbec překvapení....40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Otec tejto ságy, Genndy Tartakovsky, teraz (už) prepustil réžiu iným (ujal sa toho dvojica Derek Drymon / Jennifer Kluska). Z hľadiska určitého poklesu kvality (a únavy), ktoré bolo vidieť u tretieho diela, to bol (asi) „nevyhnutný“ krok. Štvrté dielo na jednej strane ukazuje to, že tvorcovia (a scenárista) ešte stále disponujú dostatočným počtom nápadov. Na druhej strane však ten výsledok nie je nadpriemer, ako to ešte bolo u druhého diela. Obsah príbehu by v pohode vystačilo na 30 minút. Ten je však rozvinutý na 98 minút. Problém je v tom, že ten nadpriemerný čas nie je efektívne využitý – chýba väčšie a lepšie zapojenie (skvelých a potenciálnych) vedľajších postáv. Ani ten záver nebuchne tak silno, ako by mal. Štvrté dielo je o niečo lepší ako trojka, ale tým predchádzajúcim sa nevie lepšie priblížiť. Každopádne bolo opäť dobré vidieť staré známe tváre. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Být režisérem, tak tenhle scénář hodím scenáristovi na hlavu a řeknu mu: „Hele, hoď tam aspoň nějaký humory, jo?“ Kdybych byla producentem, tak si řeknu: „Vtipný to sice není, ale značka ještě táhne, takže na tom pořád vyděláme.“ Asi tak. Oblíbené postavičky tentokrát nejsou ani trochu zábavné, a když se pokoušejí o humor, vyleze z toho jen trapárna. A zas ten příšerně melodramatický důraz na rodinu. SHRNUTÍ: Jakoby se Drakula dal z krevní diety na veganskou. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama