Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film od Asylum, kterej jsem viděl. A to je co říct. Sice tu máme dohromady asi osm herců, rozpočet cca dvanáct dolarů a jednání hlavních postav se rovná stařecký demenci proložený alzhaimerem, ale taky tady jsou docela ucházející zombíci, pár dobrejch scén a místama něco jako atmosféra. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 4/10/// +prostředí věznice, přeměna v zombie -hodně laciná akce/// Mám chuť dát o hvězdičku víc. Je to příjemná a standartní hororová zombie podívaná. Která se bez problému svými efekty vyrovná starším filmům. A to není urážka. Vždyť starší filmy se nebáli jít do detailu. A zde pár nechuťáren taky uvidíte.Tahle část filmu je v pohodě, stejně tak i příběh. V němž převezou nakaženého do věznice a to je ideální ráj pro zombie film. Není kam utéct a tak. Stejně tak i samotný přerod je zajímavý, zábavný. Jen herci jsou docela jednoduše typizovaní: velitel věznice, jeho pobočník, jeho syn, doktorka, vězeň. Zaškatulkování obravdu obyčejné. Ale zas skuste něco vymyslet a nenatáhnout stopáž na 2 hodiny. Takle je z toho příjemných 80 minut a to se taky počítá. Ovšem problém nastane při akci. (a to je taky důvod proč dám jen 2*) Akce je směšná, laciná a obyčejná. Ten potenciál co si film budoval celou dobu je rázem v tahu. Minimálni pohledy typu výstřel->roztřelený mozek. Akce probíhá tak, že si strážník párkrát zafluše z brokovnice (zvuky tady nebudu rozepisovat) a přesto se na něj valí další houf zombíku a mrtvolky nikde. Stejně jsou na tom i lekačky a trapně působí i snaha přeživších o záchranu. Jejich dialogy a chování je dosti nelogické. Přesto film nezavrhuji, dobře jsem se u něj pobavil a celkem se mi líbil. Když se na něj podíváte, myslím, že to přežijete. Jen pozor na tělní tekutiny!/// Celkem 47%/// ()

Reklama

demented odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná blbosť. Čo by sme ale mohli očakávať od spoločnosti Asylum, ktorá tento a mnoho ďalších skvostov s hrdosťou zastrešuje, že? Dynamické titulky s prevarenými trikmi síce dávajú tušiť aspoň trošku zábavy, ale chyba lávky. Má cenu vyjadrovať sa k deju? NIE. Jeho tuposť, nelogickosť konania jednotlivých postáv či dementné scénaristické výstrelky a odbočky sú donebavolajúce. Strach a hrôza ma zachvátila, keď som sa pozrel na hodinky a zistil že film bude trvať ešte 40 minút (a to jeho celková stopáž je len okolo 78 min.) V prvej polovici si užijeme pľuvania krvi, no a v tej druhej aj trochu tej rezničiny, ale neskutočne odfláknuté masky a triky (a to nezmieňujem ´"vynaliezavú" réžiu) to celé posielajú dva metre pod zem - teda tam, kde mal skončiť aj tento film. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

No tak zdejší hodnocení je trochu drsnější. Neřekl bych, že to bylo zase tak hrozný a řekl bych, že to bylo rozhodně lepší než Experiment zombie, kterej má mimochodem o 5% lepší hodnocení...námět je vcelku dost dobrý, ale režisér zklamal a udělal z toho béčkovej hororek...ale koukat se na to určitě dá!!! ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě pleskl přes oči nápis The Asylum a já si říkám, tak to bude buď kravina, nebo to bude kravina u které se zasměju její stupiditě. A světe div se, ani jedno. Ergo kravina to je, ale ne na odpad a zase to není až tak blbé, abych se smál. Prostě normální levná zombie akce, kterých už jsem pár viděl. Jako pozadí k práci ideální. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama