Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Akční zombie řežba, co se může zdát jako půlhodinová rychlokvaška. Kennedy s Redfieldem machrujou jeden vic než druhej za doprovodu parádní hudby a vskutku nejvíc se povedla animace. Děj trochu předvídatelný, záporáci slušný husťáci, že ani ten Wesker mi tam nechyběl. Zombici natuněný a rychlý, ale to se dalo polknout. Delší stopáž by asi neuškodila. Doufám v další díly. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Lepšie než predchádzajúce diely. Vizuálna stránka je vynikajúca, akcia celkom záživná a miestami Vendetta dosť pripomína hernú sériu, čo je vcelku solídne pozitívum. Dej síce stále nie je úplne dobrý a aj napriek primeranej dĺžke filmu hrozí nuda, no všetko je na niečo lepšej úrovni ako v predošlých dieloch. Rozmýšľal som nad treťou hviezdou, no začiatok bol o niečo slabší a posledná cca polhodina nebola tak úplne dostatočná. Takto za čisté dve hviezdy. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vo videohernom svete Resident Evil, som laik. Jovovichovej filmové dobrodružstvá, ma neurážali a niektoré diely boli pre mňa viac ako šikovné. Dokonca aj posledný zárez RACOON CITY u mňa dopadol celkom fajn. Kameňom úrazu sú pre mňa skôr tieto CGI prepisy. Zrejme majú toho viac s pôvodnou látkou a preto mi prídu akosi uťahané. Ponúkajú akciu a aj hororové momenty, ale v nie príliš strhujúcom prednese. ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Anderson udělal chybu v tom, že postavy jako je Chris a Leon atd. dal až pomalu na třetí místo. Přitom právě tyhle postavy dělají herní Resident Evil tím nejlepším co je. Začátek filmu v baráku, mi strašně připomínal úplně prvního Residenta a vtom to mělo zůstat. Druhá polovina filmu mi spíš už připomínala tou akcí, tak šestý díl a i ten záporák mohl být lepší. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

V životě mě tolik neštvaly pistole s nekonečnýma zásobníkama a taky nesmrtelní hrdinové, vyhýbající se směšnými chvaty střelbě z nepřátelských stran. Ale jinak celkem dobrý. Krásně animovaný akční béčko, od kterýho když člověk nečeká nový Final Fantasy (přijde mi, že stylem to má k Esenci života hodně blízko!), tak prostě nemůže urazit; minimálně první neakční polovina tolik nebije do očí svou přehnaností. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)
  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Začátek příběhu se ve skutečnosti odehrává v sídle v Mexiku (Raccoon City, Spencer mansion a sídlo v Arklay mountains byly zničeny během dílů Zero, 1 a 3). Obdobná sídla jsou pro filmovou i herní sérii opakujícím se tématem. (H3ll_h0unD)

Reklama

Reklama