Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Krásnej odpad. Tady bylo špatně úplně všechno. Celé je to stejně nezáživné, jako samotnej název. A já si kladu otázku: proč tak jindy skvělí herci Theron/Depp... a v takové sračce! Příběh je tak unylej a nudnej, že by si z toho jeden posypal hovno zdobením!!! A ten konec byl trapnej asi jak Kotvaldův Mumuland. Přitom celou dobu by to klidně mohlo být jen v hlavě ženy, která podlehla babskejm drbům a teď celá pošahaná má buď těhotenských hormonů řádění nebo paranoidních stavů blouznění. K tomu fakt strašné herecké výkony, nejhorší ten když se Charlize Theron rozhoduje, jestli sníst pilule na potrat nebo ne. Nesmím zapomenout taky na českej dabing, kterej umíral spolu s filmem. Ale největší vina je to asi režiséra, kterej se velmi špatně rozhodl, že chce natočit takovej projímadlem podpořenej shit. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco horšího.. Ano, sice to bylopoměrně snadno předvídatelné a závěr nebyl žádné překvapení, ale atmosféra byla správně napínavá a já se chvílemi i bála a čekala, co přijde a kde se ten Johnny zase objeví. Charlize Theron byla dokonalá a zahrála to fantasticky. Tyhle role jí jednoduše sedí.. Z Johnnyho Deppa šel strach, což byl, předpokládám, záměr, který se vydařil. Navíc i nápad to byl docela dobrý.. I když mi to chvílemi připadalo takové "divné".. Ale celkově se mi film docela dost líbil.. Navíc ta úžasná kamera.. Takže silnější 3*.. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom je dobrá jedine atmosféra. Občas sa dá aj zľaknúť, ale je to skôr strach z neznámeho a neistého. Charlize s účesom v štýle Roxette je síce okúzľujúca, no to nestačí ani na priemerný film. Celý dej filmu je sústredený len na začiatok a koniec a medzitým, aby sa človek unudil čakaním na mimozemšťanov. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dalo se z toho vytřískat tolik a nakonec to bylo spíše veliké a nudné zklamání. Musím sice vyzdvihnout Charlize, která se tu opravdu herecky vydováděla, ale sterilní Depp tu naprosto vyhořel. I hudba byla celkem slušná, takže celkově to vidím na průměrnou zábavu na nudné odpoledne. Nepotěší, ale ani neurazí. 55% ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi moc zajímavý nepřišel ani ten námět, protože jsem něco podobného viděla (tuším, že několikrát) v seriálu Krajní meze, kde bylo zpracování o poznání lepší a dovedlo člověka opravdu znervóznit. Tady jsem to prozívala a pak nad tím jen pokrčila rameny. Co do obsazení, tak tu mohl hrát kdokoliv a vyšlo by to nejspíš nastejno. 4/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama